Päivä keittiössä

Tiedättekö sellaisia päiviä, kun aamupalan jälkeen laittelee astioita koneeseen ja ajattelee nopeasti siivoavansa keittiön, että pääse muihin päivän touhuihin? Ja sitten kolmelta huomaa, ettei ole vielä poistunut keittiöstä kertaakaan? Minäpä tiedän, sillä tänään oli sellainen päivä. Ja ihanaa että oli. Niin monta viikonloppua on kulunut tarkkaan ohjelmoidusti, että on virkistävää vaihtelua, ettei päivälle ole mitään keittiötouhuja tärkeämpää agendaa.

Niin, aamun tiskien jälkeen ajattelin ihan nopeasti siivota roskakaapin, roskakaapilta siivous eteni luontevasti sitten muihin keittiölaatikoihin ja yhtäkkiä olikin jo ruuanlaittoaika. Ruuan jälkeen siivoilimme taas keittiön ja totesin, että nythän on hyvä hetki leipoa. Kahta tiikerikakkua (tämä on paras resepti!) ja yhtä kinuskikakkua myöhemmin kello lähentelikin jo kolmea. Aika ihanaa!

Seuraavaksi ajattelin kyllä hylätä keittiön ja lähdemme happihyppelylle räntäsateeseen, kunhan saan tuon jälkikasvun vain houkuteltua mukaan!

Lempeitä lauantaifiiliksiä,

X Jenni

P.S. Onko teidän kustannuksellanne tänään pilailtu? Lue Kertun huikea mökkipostaus, niin pääset hyvin Huhtikuun ensimmäisen tunnelmiin!

Comments

Jenni

Laitan sulle palan pakastimeen, niin hurautat kahville joku päivä! <3

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Mieki tänään vapaalla ja mietiskelin, että mitä sitä tekisi tänään muuta kuin pesis pyykkiä tai siivoais. Ryijyä meinasin jatkaa tehä, mutta laiskuus voitti siinäkin eli mitään järkevää en ole tänään saanutkaan aikaiseksi. No, lukenut muitten blogi postaukisa urakalla 🙂 Meneehän se aika ja vapaa päivä näinki. Just nimittäin vaihdoin yöpaidanki vaatteisiin, pitää lähteä katsomaan neidin tankotanssi harjoituksia. Ihanan rentoa päivää sinne ja ihanan herkullisen näköinen tiikerinkakku, nam.

Jenni

JOskus parasta on olla tekemättä mitään niin kovin tärkeää <3 Rennolta kuulostaa sinun vapaapäiväsi!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website