Parvekkeen kevät

Pohdin tässä postauksessa yläkerran parvekkeen uutta aktiivisempaa elämää. Suunnitellessani tajusin, että miksi suotta mennä merta edemmäs kalaan, kun omalta pihalta löytyy vähän jo elämä nähnyt pöytä ja pari tuolia, jotka saavat nyt jatkoaikaa parvekkeen kalusteina.  Puutarhaan etsiskelemme kokonaisuutta, jossa olisi vähän useampi istuin ja pöytäkin hiukan tukevampi.

IMG_1292
IMG_1275
IMG_1293

Halusin parvekkeelle vain helppoja ja säätä kestäviä materiaaleja. Sellaisia, jotka eivät hätkähdä pientä vesisadetta. Matot ja muut tekstiilit ovat siis oikeastaan poissuljettuja. Ainoa sopiva tekstiili on huivi, jonka voi heittää hartioille parvekkeelle mennessä ja ottaa lähtiessä mukaansa. Niin ja kankainen lautasliina on sitä parasta arjen luksusta.

IMG_1298
IMG_1290-2
IMG_1307
IMG_1300-2

Olen oikein tyytyväinen pieneen salaiseen yrttitarhaani, jota ajattelin vähitellen kasvattaa muillakin paahdetta kestävillä kasveilla. Valkoisessa kulhossa kasvaa jo kolmas satsi herneenversoja. Noita napsimme salaattiin tai syömme ihan sellaisenaan. Nyt versot pääsivät parvekkeelle saamaan vähän valohoitoa.

Viimepäivät ovat jälleen muistuttaneet pienten asioiden merkityksellisyydestä. Siitä, miten juuri tänään ja tässä hetkessä saa iloita ja olla kiitollinen tästä kaikesta mitä ympärilleen on saanut. Ei ole ollenkaan itsestäänselvyys, että voi maistaa, haistaa, halata tai olla ylipäänsä elossaKummitätini nukkui hiljattain pois sairauden uuvuttamana. Olo on tyhjä, surullinen ja lopullisuuden äärellä sanaton. 

Jenni

Comments

iDiS & iNTeRiÖÖRi
Reply

Oikein kaunista tuolla parvekkeella 🙂

Osaottoni <3 Minäkin menen lauantaina saattamaan viimeiselle matkalle serkkuni… Elämä on…

Jenni

Kiitos osanotosta <3 Sellaista se elämä tosiaan on. Rakkaat eivät ole täällä ikuiseti, siksipä on tärkeää olla kiitollinen heistä juuri tänään <3

HannaKoo
Reply

Lämmin osanotto suruun 🙁

Jenni

Kiitos Hanna <3

Kielo
Reply

Lämmin osanotto suruusi!♡

Jenni

Kiitos Kielo <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website