Pastellia lastenhuoneisiin

Tyttäret kaipasivat valkoisten huoneidensa seinille väriä ja meneillään on vahva pastellivärien sesonkikausi (onko tyttölapsilla jotain muita kausia?), joten värit valittiin vahvasti pastelliin taittavina. Esikoisen huoneesta löytyy basaltin sävy, joten jotenkin nämä muidenkin huoneiden sävyt halusin synkkaavan tähän basalttiin, vaikka yhdellä silmäyksellä ei kaikkia kolmea huonetta mistään kulmasta näekään.

Päädyimme lopulta vanhaan roosaan taittavaan Tikkurilan Näsiään ja mintunvihreään/turkoosiin Aaltoon, jotka molemmat ovat täyteläisiä murrettuja sävyjä basaltin tapaan. Pastellisävyjen kanssa olen kieltämättä vähän oman sisustustyylini mukavuusalueen rajoilla, mutta toisaalta, mielestäni on aika ihana juttu, että lapset saavat vaikuttaa valintoihin. Ja ainakin tämä Aalto-sävy näyttää tyttären huoneessa tosi kivalta ja raikkaalta. ♥

Vaaleanpunainen maali on vielä toistaiseksi purkissa, jospa ensi viikon aikana ehtisin sutia sen seinille. Yläkerrassa käy muutenkin mylläkkä, kun sisustelen aulaa vähän uuteen uskoon. Myös näihin lastenhuoneisiin olisi kiva saada uusiin sävyihin mätsäävät kivat verhot ja muut tekstiilit.

mintunvihreä lastenhuone, turkoosi
maalaus, lastenhuone, tikkurila, mintunvihreä
tikkurila, maalaus, lastenhuone, turkoosi

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website