Pehmeitä paketteja

the dots

Talosanomien blogista ei millään ilveellä saisi taiotuksi muotiblogia, mutta en silti malta olla esittelemättä erästä joululahjaani. Olin ollut kilttinä, kun jouluaattona muhkeasta paketista kääriytyi esiin uusi luottolaukku, Marimekon pikkumatkuri. Tämä on turvallinen, laadukas ja ajaton seuralainen arkeen. Ja kertoo jotakin myös kantajastaan, joka vierastaa kaikenlaista kimaltavaa ja koristeellista pukeutumisessaan.

hay loop, marimekko minimatkuri, the dots
Marimekko minimatkuri

Mustan laukun kylkeen kaipasin myös mätsääviä mustia kenkiä, jotka hankin joululahjaksi itselleni alennusmyynneistä. Nämä kengät kertovat jotakin myös pukeutumisfilosofiastani. Mitä yksinkertaisempaa, sen parempaa. Ehkäpä se on tämä syntymälahjana saatu hiusväri, joka on ohjannut minua aina yksinkertaisen pukeutumisen, mustan ja harmaan pariin. Värikkäissä vaatteissa tunnen auttamattomasti oloni vähän hipahtavaksi. Sen sijaan ihailen kyllä upeita värikkäitä vaatteita muiden yllä.

Uuteen vuoteen jatketaan siis tutulla turvallisella tyylillä. Luulen kyllä, että muut elämän osa-alueet tarjovatkin vauhtia ja jännitystä riittämiin!

Jenni

Hay Loop, the dots, marimekko minimatkuri

Comments

päivi
Reply

Upeat lahjat!:) Teidän eteisen laatta näyttää kivan väriseltä, muistaisitkohan merkkiä ja paikkaa mistä hankittu?

Jenni

Heippa Päivi! 🙂 Laatta on hankittu Laatta Leevistä, en äkkiseltään löytänyt tarkempaa mallia ja merkkiä, mutta olemme olleet kyllä oikein tyytyväisiä valintaan! 🙂

Tiina
Reply

Ihailtavan ihana parivaljakko! Mielellään muotipäivityksiä myös jatkossa <3 😉

Jenni

Hih, eihän sitä koskaan tiedä, miten sitä innostuu niitäkin väsäämään! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website