Pieni pianisti ja uusi matto

Nuorimmainen aloitti pianotunnit ja puhkuu tietenkin aloittelijan ihanaa intoa. Rakastan pianon tuomaa elämänmakua tähän meidän muuten aika valkoiseen kotiin. Ennen kuin saimme aikaiseksi siirrättää pianon tänne uuteen kotiin, ajattelin että myisin sen pois. Onneksi päädyimme sen kuitenkin tuomaan vanhemmiltani tänne, sillä tänne se kuuluu. Toki lisäarvoa tuo vielä se, että piano on 30-vuotislahja mieheltä. Itsehän en juuri osaa soittaa muutamaa joululaulua lukuunottamatta, mutta kiitollinen kuuntelija kuitenkin olen ja lahjanantaja on soittotaitoinen.

aamu satamassa, virpi mäkinen, piano
Virpi Mäkisen Aamu satamassa- teoksen hankin ensimmäiseen kotiimme, nyt se on löytänyt paikkansa pianon päältä.
aamu satamassa, musta piano

Vähän ennen joulua saapui myös odotettu Rhapsody-matto*, joka on Mattokympin valikoimista. Tämä superpehmeä matto on oikea löhöilijän unelma ja harvoinpa on tilannetta, ettei joku lapsista tai koira vähintään matolla köllöttele.

Juuri tälläisia pehmeitä elementtejä olen kotiin kaivannutkin. Halusin maton kuitenkin niin pienessä (135*200) koossa, että myös lattiaa jää näkyviin. Pienempi matto on myös oiva pari olohuoneen isomman maton kanssa.

rhapsody matto, mattokymppi
mattokymppi, rhapsody-matto
mattokymppi, rhapsody matto
mattokymppi, rhapsody matto

Reipasta alkavaa viikkoa!

Jenni

*maton hintaa alennettu bloginäkyvyyttä vastaan 

Comments

Tanja / Idis & Interiööri
Reply

Ihanan pehmoinen matto Muistuttaa Rufflea ! Itse haaveilin kauan omasta pianosta, mutta vähiin ovat soittelut viime vuosina jääneet. Sähköpiano on riittänyt hyvin, sillä meitä on vain kaksi soittelijaa talossa.

Iloa viikkoosi ❤️

Jenni

Tää matto on kyllä <3 Samoin sinulle, ihanaa loppuviikkoa!

Anu / Say It Anyway
Reply

Ihana matto! Todella kaunis ja pehmoisen näköinen 🙂

Olen soittanut pianoa lapsena koko peruskoulun ajan ja nyt jo varmasti taito on ruostunut. Olen kuitenkin jo aikoinaan päättänyt, että joku päivä ostan itselleni flyygelin ja opettelen soittamaan uudestaan 🙂

Jenni

Ihanaa, jos neliöitä olisi vielä reilummin, meilläkin olisi flyygeli, se on niin upean näköinen soitin 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website