Pinkkiä, vielä kerran

Syntymäpäivät, kakku

Lupaan, että tämä jää viimeiseksi pinkiksi postaukseksi hetkeen, mutta en malta olla jakamatta muutamaa kuvaa viimeviikkoisilta syntymäpäiviltä. Neljävuotias hehkui ja loisti, hyppi tasajalkaa ja makasi välillä lattialla, kun kello ma-te-li eteenpäin. Ja jännitys meinasi vallan ryöpsähtää ylitse, kun vihdoin tuli se aika, että pienet juhlijat saapuivat.

Osaako kukaan ihminen maailmassa muuten kertoa hellyttävämpää näkyä, kuin kiharatukkaisten pikkuihmisten ujot synttärihalaukset?

Suloisinta on, että juhlat syntyvät perin vähistä aineksista. Muutama pinkki paperipallo,sekaan ilmapalloja (angry birdsitkin käyvät hyvin, kunhan on vaaleanpunaista) tarjolle poppareita, vaahtokarkkia ja viiden minuutin marenkijätskikakku. Marenkilevyjen väliin jätskiä ja kermavaahtoa, päälle ihan sama mitä kunhan on vaaleanpunaista. 

Nappula
syntymäpäivät
Hay

Ei sen kummempaa akrobatiaa ja lopputuloksena on maailman onnellisin neljänvanha tyttönen keskellä iloisesti pulputtavia pikkuvieraita. Meillä innokkaat isosisarukset järjestivät vielä ongintaa ja piparinkoristelua, molemmat ohjelmanumerot olivat oikea suksee. Olen kuullut aikamoisista urotöistä lasten syntymäpäivien järjestämiseen littyen, joillekin se sopii ilman muuta, mutta meille tämä yksinkertainen kaava on se paras!

Minkälaiset juhlat teillä järjestetään aina kun se suuri päivä koittaa?

Jenni

 

Comments

Viivi / Valkoinen Soihtu
Reply

Aivan ihanat koristelut ja synttäripöytä! Niin kaunista! Meilläkin synttärit on aina järjestetty suht’ yksinkertaisella kaavalla; herkuttelua, aarteenetsintää, ongintaa, helmientekoa ja totta kai paljon leikkimistä! 🙂

Jenni

Voi kiitos Viivi! Kohtuu pienellä vaivalla saa jo oikein hyvät synttäritunnelmat aikaan!

Tiina
Reply

Oi mikä söpöliini! <3 Hyvä idea ottaa sisarukset mukaan järkkäilemään. Mukavia muistoja hamaan tulevaisuuteen! 🙂

Jenni

Totta, ja itse pääsee ilman muuta helpommalla! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website