Pitkästä aikaa!

Näin se elämä näköjään vain menee, että se vie mennessään niin, että huomaa edellisen päivityksensä olevan viime vuoden toukokuulta. Voisi sanoa, että onpa harmillista, mutta en sano, koska tämä oli itselleni ihan hyvä irtiotto blogista ja ehkä vähän koko somemaailmasta, vaikka instatiliäni olen tasaiseen tahtiin päivitellytkin. Mitähän kuulumisia osaisin näin pitkän tauon jälkeen kertoa? Arki on ollut työntäyteistä, kun päätyö yrittäjyydestä vaihtui palkkatöihin viime keväänä ja yrittäminen siirtyi sivurooliin. Arjessa kahden työn yhdistäminen perhe-elämään pakotti tekemään valintoja ja blogi joutui väistymään palkkatyön ja yrittäjyyden tieltä. Muuten kuuluu hyvää ja ihanan tavallista.

Viime kesä touhuttiin pihalla kädet kyynärpäitä myöten mullan seassa ja odotan nyt jo innolla ensi kevättä ja sitä, että pääsen jatkamaan siitä mihin syksyllä jäätiin! Nyt syksyn pitkät pimeät illat ovat etenkin miehellä kuluneet pihasaunaprojektin parissa ja luulen, että ensi kesänä otamme ensimmäiset ja ah niin odotetut  löylyt! Voisin muuten kuvailla keskeneräistä saunaa tännekin kunhan olen valoisan aikaan kotona?

On minulla ollut tänne blogiin kyllä myös ikävä. Tämä on ollut minun ikioma paikkani ja huomaan, että syksyn aikana olen liian vähän resurssoinut aikaa omille harrastuksille, sisustamiselle, bloggaamiselle tai millekään muullekaan. Muutaman lupauksen tähän liittyen olen itselleni tämän vuoden varalle tehnytkin, mutta paineita en aio ottaa, ehkä vain välittää itsestäni vähän enemmän, kuin tämän syksyn aikana on tullut tehtyä.

Sisustusrintamalta sen verran, että pitkäikäiset hankinnat, klassisuus ja rentous kiinnostavat edelleen. Muutama pitkäaikainen sisustushaave tulikin viime vuoden mittaan toteutettua, kun olohuoneeseen ostettiin valaisin ja kaikkien lempipaikaksi muodostunut Ox Denmarkin Trifolium – tuoli. Olohuonetta pitkään vaivannut sohvapöytäongelmakin ratkesi, kun isäni nikkaroi vanerista kuvassa näkyvän ihanuuden!

Olen testaillut nyt olohuoneeseen makuuhuoneemme mattoa, koska vaaleat sävyt kevättä kohti houkuttelevat kovasti. Meillä matto on kyllä niin kovalla kulutuksella, että täytyy tarkkaan miettiä, minkälainen tätä elämänmenoa kestää! Makkarin matto on Askon Verde ja ainakin makkarissa se on toiminut mainiosti!

Ehkä olen tulossa vanhaksi, mutta vuosi vuodelta huomaan tykkääväni enemmän talvesta. Pakkanen, lumi ja varovasti puiden välistä näyttäytyvä aurinko ovat aina vain enemmän mielenmaisemaani. Mutta en pane pahakseni piteneviä päiviä ja lisääntyvää valoa vaikka nyt aion täysin siemauksin nauttia talvipäivistä!

Jenni

 

Comments

Muuttuva kotini Päivi S
Reply

Tervetuloa takaisin pienen tauon jälkeen. Itelläkin jäänyt vähemmälle nyt blogin kirjoittelu. Tuntuu vain ettei aika riitä joka paikkaan ja kirjoittaa ainako siltä tuntuu. Instaa tullut sitäkin enemmän päiviteltyä 🙂 Ihanat väri sävyt teillä siellä kodissanne ja talven luontokin näyttää nyt ihanan raikkaalta ja lumiselta. Välillä kyllä saa huokailla tätä suomen kaunista luontoa ja puhtautta <3

Ihanaa ja antoisaa uutta vuotta Jenni sinne koko perheellesi <3

Jenni

Kiitos! Kyllä insta on ruuhkavuosissa rämpivälle nopea ja helppo paikka päivitellä 🙂 Kaunista talvea myös sinulle!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website