Putiikkipäivän tunnelmissa

Putiikkipaivalogo5

Lauantaina kokoonnuimme yhdentoista ihanan ja inspiroivan naisen kanssa viettämään Putiikkipäivää! Ja mitä upeita naisia ja mielenkiintoisia tarinoita löytyikään blogien takaa!  Kokosimme Modernisti Kodikkaan Kertun kanssa yhteen keskisuomalaisia bloggareita ja yhdistimme päivään myös paikallisia sisustusalan yrittäjiä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja lopputuloksena iloinen puliseva naisjoukko Jyväkylän kaduilla, maistuvaa ruokaa, rohkeita yrittäjiä, inspiroivia sisustuksia ja monen monta iloista kohtaamista!

Mukana menossa, Littlebigthings, Modernistikodikas, Kotipalapeli, Minishow, Piipadoo, Casa Volmari, Wayofpassingtime, Valkoinen Soihtu ja allekirjoittanut
Mukana menossa, Littlebigthings, Modernisti kodikas, Kotipalapeli, Minishow, Piipadoo, Casa Volmari, Sievin koti Wayofpassingtime, Valkoinen Soihtu ja allekirjoittanut
kakku

Päivämme alkoi De cafesta, sisustuskahvilasta, jossa vatsat täyttyivät salaatilla ja ah millä Daimkakulla! De cafe on rento ja esteettinen paikka nauttia lounaan ja kahvin lisäksi vaikkapa sunnuntaibrunssia! Kaikki tarjoiltavat tuotteet valmistuvat De Cafen tiskin takana taitavissa käsissä ja sen kyllä huomasi. Ensimmäinen pala kakkua ja olimme valmiita jäämään loppupäiväksi herkkutiskien äärelle!

Mielenkiintoinen kierros kuitenkin kutsui, joten siirryimme Sisustus Iloon, modernia designia monipuolisesti tarjoilevaan kivijalkamyymälään. Ihana, arjen luksusta myyvä Margit pyörittää sisustusliikkeen lisäksi sisustussuunnittelupalvelua.

ilo2
kerttu1
Ottaisin, ottaisin, ottaisin!
Ottaisin, ottaisin, ottaisin!

 

sisustuskarpanen1

Seuraava kohteemme oli Sisustuskärpäsen kioski. Kärpänen itse on bloggari  ja  innovatiivinen ilopilleri, jonka käsistä syntyy mielettömiä tuotoksia. Kioski toimii myymälän lisäksi Heidin työhuoneena, josta käsin hän työskentelee monipuolisesti sisustuksen parissa.

Täällä kärpäsen kioski on päässyt tarkempaan esittelyyn!

sisustuskarpanen3

 

marimekko1

Marimekko tarjosi meille glögin lisäksi kattavan esittelyn tulevaa joulua ja raotteli jo vähän kevättäkin. Tiesittekö muuten, että kaikki marimekon kankaat painetaan Suomessa?

Keväällä, juhlavuoden kunniaksi, on unikko puettu juhla-asuun. Mielenkiintoista onkin nähdä, minkälaisen vastaanoton unikko saa!

mrimekko2
marimekko

Pikkuruinen Pienikamari on oikea lelujen rakastajan taivas. Sympaattiset sopivasti vinot hyllyt notkuvat lasten ja aikuistenkin aarteita. Tänne saa tulla ihastelemaan ja inspiroitumaan ja mikseipä nappaisi lähtiessä suuhun hitaasti sulavaa kirpeää kolatikkaria. Ja kun maltatte hetken odottaa, aukeaa Pienikamarin nettikauppa niin, että lahjat ehtivät pukinkonttiin!

pienikamari1
pienkamari2
pentik1

Päivän viimeinen Putiikkimme olikin vähän suurempi Pentik, jossa saimme kuulla paitsi Pentikin sisustufilosofiasta myös muutamalla sanalla tulevasta joulusta.

Pentikistä löytyy klassisten tuotteiden lisäksi ihanuuksia myös moderniin joulukotiin!

 

pentik2

Lopuksi, jalat jo sopivasti väsyneinä pääsimme istahtamaan Figaron Winebistroon, jonka tunnelmista taidan kertoa teille lisää uudessa postauksessa!

Jenni

 

 

Comments

Jenni

Ihana kuva ihanista naisista! 🙂 Ihanan päivästä teitte te!

Marjukka/Nuapurissa
Reply

On ollut hauska lukea teidän putiikkipäivästä ja nähdä jokaiselta niin erilaisia, kauniita kuvia. Saletisti oli antoisa päivä! Ihanaa, että täällä kehäkolmosen ulkopuolellakin järkätään tälläistä. Eipähän se muuta vaadi, kuin että nostaa kissan pöydälle ja ryhtyy hommiin! 🙂

Jenni

Ihmeessä, sieltäpäinkin takuulla löytyy samanhenkisiä bloggaajia, alat vain huhuilla! 🙂 Tee aiheesta vaikkapa oma postauksensa!

Jenni

Ylksi bloggaamisen parhaita puolia ovat nämä tapaamiset! 🙂

rouva s / sievin koti
Reply

Kiitos Jenni niin tästä postauksesta kuin päivän ideoinnista Kertun kanssa. 🙂 Tuo päivä oli hieno kokemus. Lisäksi vielä tapa, jolla kirjoitat & kuvaat on jotenkin niin lämminhenkinen, että näistä tulee kuka tahansa hyvälle mielelle.

Jenni

Kiitos sulle itsellesi! 🙂

Jenni

<3

Melina / Minishow
Reply

Kiitos teille ihanille, jotka jaksoitte järkätä kaiken! Hauskaa seuraa, inspiroivaa kateltavaa, hyvää ruokaa ja mitä parhaimmat naurut!

Jenni

Kiitos kuuluu teille kaikille! Tylsäks se olis käynyt, ellei teitä ihania energisiä naisia olis ollut mukana! 😉

Leave a comment

name*

email* (not published)

website