Raitaa ja ruutua

Tänä vuonna sain kehotuksen hankkia itse äitienpäivälahjani ja vaikka yllätyksiä rakastankin, ei tämä vaihtoehto ollut huono ollenkaan. Päädyin kartuttamaan tyynykokoelmaani, joka on ollutkin ihmeen maltillinen. Nyt valintani osui Marimekon 100 % pellavaa olevaan klassiseen mustavalkoiseen yksilöön. Tyyny tuo kivasti särmää vaaleaan värimaailmaan ja pellava pehmentää mustaa juuri sopivasti.

marimekko, pellavatyynyliina

Terassituoli majailee yhä sisällä, koska Day Bed on toistaiseksi vasta ajatuksissa. Eipähän noita terassikelejä kyllä ole ollutkaan, joten enemmän käyttöä tuolla tuolilla onkin nyt sisätiloissa. Hankin kaktukselle ruukun Plantagenista ja nyt se pääsee mielestäni vasta kunnolla oikeuksiinsa!

Täytyy muuten sanoa sananen tuosta Novafloorin parketista, joka meillä on. Olen nimittäin ihan rakastunut niin sen sävyyn, tuntuun kuin ”helppokäyttöisyyteenkin”. Tammensävyiseltä lattialta ei lika juuri erotu ja toisaalta tahrat irtoavat siitä helposti. Elämisen jälkiähän parkettiin luonnollisesti tulee, mutta puulattiaan ne jotenkin kuuluvatkin. Ainakin tällä lyhyellä käyttökokemuksella siis lämmin suositus.

maromekko, kaktus, plantagen, hay lounge
kaktus, plantagen, betoniruukku
parketti novafloor
parketti novafloor, tammiparketti, marimekko, hay lounge

Ihanaa tiistaita toivotellen,

Jenni

Comments

Elina
Reply

Ihanan raikkaalta ja rauhalliselta näyttää!
Itsellänikin on tuo maailman kaunein ruukku, mutta en ole tuonut sitä sisälle, koska reikä pohjassa. Miten olet ratkaissut moisen ongelman, kun sinullakaan ei aluslautasta näytä olevan?

Jenni

Toistaiseksi se on ollut ilman aluslautasta, kun kastelen kaktuksen, nostan sen hetkeksi tiskialtaaseen. Tosin vettä laitan sille niin naftisti, ettei sitä valu juuri ollenkaan ruukusta ulos. Pohjalla on iso kivi reiän edessä, niin että multa pysyy kyllä ruukussa. 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website