Reissun päällä

Blogi_reissu1

Me olemme jälleen kuluttaneet kotimaan teitä ja nauttineet pohjoisemman Suomen kesästä. Kuivanmaan ihmiset pääsivät myös haistelemaan merituulia, kun ystävien kanssa vietettiin aikuispäivä Kokkolan suunnalla.

Mustakarista avautuvat upeat näkymät merelle ja Kokkolan asuntomessualueelle. Tämä paikka soveltuu täydellisesti istumiseen pitkään ja hartaasti hyvässä seurassa. Meille tosin sattui tyypillinen heinäkuinen kesäsää, tuulta ja ajoittaista tihkua. Mutta haluan kyllä osua paikalle joskus myös auringonlaskun aikaan!

blogi_reissu2
blogi_reissu3

Blogi_reissu6

Lapset pitivät yhtälailla lomaa vanhemmista ja viettivät laatuaikaa mummolassa serkut seuranaan. Muun muassa mäkiauto sai spreijauksen. Upeaa taidetta, eikö?

Maalla on mukavaa, etenkin siksi, että iloisen lapsijoukon turvalliset desipelirajat ylittävä elämisenriemu (Sitähän se on, eikä riitelyä, koska missään tapauksessa, meidän lapsethan eivät riitele) saa täällä pulputa rauhassa.

blogi_reissu4

Blogi_reissu7
Blogi_reissu9

Pääsitte Talosanomissa kurkistelemaan jo yhteen messukohteeseen, lisää messuilua on luvassa kun kesä etenee. Aiotko sinä vierailla Hyvinkäällä?

Nyt ylös ja ulos, nämä heinäkuiset päivät on tarkoitettu vietettäväksi pihalla, menkää tekin! 🙂

Jenni

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website