Ruokaa omasta maasta

Salaatti

Ihan kirjaimellisesti. Oman maan salaattia on syöty jo monta viikkoa. Vähän jännittyneenä eilen illalla kävelin kasvimaan laitaan. Olin varma, että lumisade vei pienet beibisalaatit mennessään. Mutta ei, niin ne  vain sitkeästi jatkavat kasvuaan. Toivotaan, että se jäi nyt viimeiseksi lumeksi tälle kesälle.

Ja onhan se muuten niin, että oman maan salaatti maistuu jotenkin erityisen hyvälle! Joko teillä on maisteltu oman maan satoa?

P.S. Onko teillä hyviä retiisireseptejä? Hukumme retiisiin.

Mukavaa päivää!

Jenni

IMG_8074

Comments

Katri
Reply

Oi että miten ihanan säntilliset salaattiviljelmät!! Meillä ei salaatti ole itänyt ollenkaan! 🙁 Harmittaa vietävästi.. Porkkanat, punajuuret ym. ovat hyvin kasvussa, samoin kuin valmiina taimina ostamani yrtit. Mutta sitä salaattia minä eniten olisin kaivannut! 🙂

Jenni

No onneksi teillä on kohta herkullisia juureksia! 🙂 Salaattia tulee kyllä syötyä kovasti, laita vain uudet siemenet itämään, ehtii hyvin vielä tällä kesälle! 🙂

Inka
Reply

Voi kun asuisitte lähempänä. Mä just tilasin ukko kullalta retiisejä kaupasta. Ihan salaatin sekaan meinasin..

Jenni

Täältä kyllä saisi nyt kyläilijä nipullisen retiisejä matkaansa! 🙂 Salaatteihin, perunasalaattiin jne olen itsekin retiisejä käyttänyt! :)Meinaa vain loppua ideat kesken!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website