Se valtaa huoneen kerrallaan..

..joulutunnelma nimittäin. Vaikken ylenpalttisesta koristelusta välitäkään, pieniä joulumausteita löytyy vähitellen kodin jokaisesta huoneesta. Laitoin yläkerran parvekkeelle kuusen, johon virittelin jouluvalot. Kuusi näkyy nyt kauniisti ruutuikkunoiden läpi. (Jotka ovat muuten ehdottomasti kotimme kauneimmat ikkunat!)

ruutuikkuna
minikuusi
lintutyyny
pellavatyyny
Kannustalo Aurora

 

Rento pellava ja pehmeä villa, mitäpä muuta sitä joulukuun sisustus voisi kaivata. Yläkerran aula on pidetty mahdollisimman väljänä, jotta siinä olisi tilaa lasten leikeille. Tila ei muuten ole mikään helppo sisustettava, koska ehjää seinää ei juuri ole. ”Vähemmän on enemmän”- periaate toimii parhaiten täälläkin.

On se muuten ihmeellinen juttu, miten pari vähän pilvettömämpää ja valoisampaa päivää vaikuttaa ihmiseen. Olo on yhtäkkiä energisempi kuin koko marraskuussa. Tulossa on myös toinen toistaan ihanampia jouluisia juttuja. Perjantaina luvassa on konsertti ja vuoden odotetuimmat pikkujoulut, vähän samaan tyyliin kuin vuosi takaperin.

Onko siellä luvassa pikkujouluviikonloppu?

Jenni

P.S. Talosanomien Facebookissa on meneillään ihana arvonta, josta voit voittaa handmade by KOTONA-Pian valmistamia suloisia liitutaulutaloja!

talo1

Comments

Hannele
Reply

Voi tyyppi näitä sun kuvia, ne on kyllä kauniita. Ja ihanan tunnelmallista teillä kotona :).

Meilläkin hiljalleen joulu valtaa kaikki huoneet – haluaisin laittaa jo kuusenkin esille, mutta en löydä mistään sopivaa! Suunnitelmissa on siirtyä muovikuuseen, vaikka olen aina syvästi inhonnut niitä, mutta sitä tuhannen tuskaista siivoamishommaa en kyllä enää ikinä kestä :D.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Leave a comment

name*

email* (not published)

website