Siivousta ja sadettajaa!

IMG_8617

Heittäydyin reippaaksi ja siivosin jo varsin huolettomaan kesäkuntoon päässeen kodin taas hetkeksi kuosiinsa. Vaikka se ei kesällä olekaan niin justiinsa, on kuitenkin kiva, että se vähä aika mitä sisällä vietetään ei kulu kokoajan kaaoksen keskellä. Kaaos nimittäin tuppaa syntymään hämmästyttävän nopeasti.

IMG_8619
IMG_8606

Oman pihan kukkaset ja keveät kesähuivit, niillä syntyy kesäisen rento sisustus. Tänään on ohjelmassa ollut siivouksen lisäksi lasten ilonkiljahduksia, kun sadettaja on pyörinyt pihalla ja lapset juosseet uimapuvuissaan hihkuen kylmän veden läpi. Pienestä koostuvat parhaat kesämuistot, muistan saman leikin kesän hittijuttuna omastakin lapsuudestani.

IMG_8618
IMG_8600

Nyt ilma tuntuu vähän painostavalta, ehkäpä saamme tänään nauttia vielä raikastavasta ukkoskuurosta. Tykkään ukkosesta, toisin kuin moni lähipiiristäni. Mielestäni se on vain hurjan jännää ja siistiä, kuin luonnon ilmainen näytös, jossa on sopivasti vaaran tuntua.

Ihanaa iltaa! <3

Jenni

Comments

iDiS & iNTeRiÖÖRi
Reply

Samat sanat, tykkään ukkosesta! Se on kaunista katseltavaa kun saa katsella turvasta…

Sadettajan alle ei enää tarkene juosta, hyvä että edes saunasta uskaltautuu uimaan enää! Vanhuus tullut. Ja toinen syy on edelleen niin pirun kylmä vesi! Mutta kesä olikin parasta lapsena 🙂

Mukavaa torstaita <3

Jenni

Samoin, epäilen, että itselläni jäi pian talviturkki kokonaan heittämättä!

Vilja @ muotoseikka\
Reply

On teillä vaan kaunista. Kuvissa on rauhoittava harmonia. Oma kotikin odottaa siivoajaansa. Lattiat täynnä ruohoa ja illan suora auringonpaiste paljastaa kaikki pölyt. No, ehtiihän sitä vaikka vähän myöhemminkin 🙂

Jenni

Kyllä, kesällä on oltava vain vähän armollisempi! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website