Siivousterapiaa

IMG_7005-2

On se hyvä, että välillä on sadepäivä, niin ehtii saada sisälläkin jotakin aikaan. Nimittäin aurinkoisena päivänä ei meinaa millään malttaa viettää sisällä aikaa. Sen kyllä sitten huomaakin ihan jo hiekan määrästä, jota lattioilla ajelehtii. Siivouksen lisäksi ehdin leipoakin ahkerien apulaisten avustuksella, itselleni äitienpäiväkakun tietysti! Jos kakku on niin hyvää, kuin oletan, jaan ohjeen teillekin.

IMG_7015
Tämä ahkera apulainen tekee omansa osuutensa asenteella!
Tämä ahkera apulainen tekee oman osuutensa asenteella!

Kun elämässä tapahtuu raskaita asioita, tämä nainen tarttuu luutuun. Siivoamisessa on jotakin hyvin rauhoittavaa. Mitä yksinkertaisempi ja tylsempi homma, sen paremmin se toimii. Lähipiirissäni on kuulunut viimeaikoina surullisia uutisia, jotka vetävät omankin mielen harmaaksi. Arjen kiireessä ei ehdi murehtia, mutta viikonlopun koittaessa tyhjennän kuormitettua mieltä siivoamalla, puutarhassa kyykkimällä ja leipomalla. Ei ole yksi tai kaksi kertaa elämäni aikana, että olen nieleskellyt ikävän, surun, pettymyksen tai väsymyksen kyyneliä luutu kädessäni. Ja niin suurta kriisiä ei olekaan, ettei se edes hitusen helpottaisi leipomalla jotakin mahdollisimman monimutkaista.

Taulukollaasiakin ehdin rakennella yläkerrassa siivouksen lomassa.
Taulukollaasiakin ehdin rakennella yläkerrassa siivouksen lomassa.
Ihanat, ihanat Sarin akvarellit. Pelhodesign.
Ihanat, ihanat Sarin akvarellit. Pelhodesign.
IMG_7009-2

Illan sipinöistä päätellen huomenna aamulla on luvassa aikainen herätys.

Kaunista huomista ihan jokaiselle! ♥

Jenni

Comments

iDiS & iNTeRiÖÖRi
Reply

Kauniita kuvia <3 Samaistun tuohon siivousterapiaan…jokin siinä hommassa vaan auttaa vaivaan kuin vaivaan. Tsemppiä ja halit <3

Jenni

Kyllä, siivous puhdistaa mieltä ja kotia siinä sivussa! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website