#sisustajanjoulu – kalenterin 1.luukku ja ihana arvonta!

Joulukuu ja #sisustajanjoulu – kalenteri on täällä! Joulukalenterin takana häärivät itseni lisäksi bloggaajakollegat Pilkkeitä-blogin Piia, Marulla-blogin Maru ja Projektila-blogin Katja. Luvassa on roppakaupalla joulutunnelmaa tuovia DIY-ideoita teidän iloksenne ja ensimmäisestä luukusta paljastuva ihana A R V O N T A!

Nämä suomalaisilta yrittäjiltä arvontaan mukaan saadut tuotteet tuovat viimeistään joulutunnelman kotiin! Palkinnosta löytyy Finarten puuvillainen iso 200*160 Aitta-viltti ja tyynynpäällinen, Havi’sin ihania metsänvihreitä kynttilöitä, Riike Designin käsin taitellut paperitähdet, Kauniisteen keittiöpyyhkeet, Rilla Tervosen upeita kortteja ja Sisustus Hattaran lahjoittama kynttelikkö!

Arvontaan pääset osallistumaan Instagramissa lähtemällä seuraamaan @jenni_talosanomat, @piijas @projektila ja @maruhautala  tilejä ja nelinkertaista voittomahdollisuutesi kommentoimalla kaikkien tilien arvontakuvien alle! Arvontaan voit osallistua 6.12. klo 24 saakka.

Olen itse ihan fiiliksissä tästä #sisustajanjoulu – kalenterista, toivotaan, että se ilahduttaa teitäkin! Ihanaa joulukuuta ♥

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website