Sisustuspupu

kääpiöluppa

Sisustuspupu Alvi Iivana Möttönen on saanut totutella muutaman kuukauden ajan elämään ilman lajitoveriaan. Onnellisesti alkanut liitto tumman kaunottaren, Lilja Alviinan kanssa päättyi surullista kyllä riitaisaan eroon. Usemman neuvotteluyrityksen ja yhdistävien vastoinkäymisten (puput laatikkoon ja kottikärryihin,jännitävät tilanteet voivat kuulemma yhdistää taistelevat jyrsijät. Naapurille tiedoksi, että emme ole seonneet lopullisesti, toteutimme vain kanioppaan ohjeita) jälkeen jouduimme toteamaan, että tällä tarinalla ei ole onnellista loppua. Niinpä Lilja pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa ja muutti naapurikuntaan. Jossa mitä ilmeisemmin elelee nyt uutta nuoruuttaan, vailla vastuuta jälkikasvusta tai yrmeästä isännästä.

Alvi sen sijaan, tuo pidättyväinen herrasmies on sopivan välimatkan päästä ihailtavaa lajia. Alvin kanssa täytyy muistaa, että pupuilla on (suuret) tunteet, joita voi loukata monella tavalla. Vaikkapa estämällä kulku kanien paratiisiin, työhuoneeseen, jossa risteilee kymmeniä toinen toistaan herkullisempia johtoja. Näytöksiä Alvi järjestää mielellään. Repertuaariin kuuluvat muun muassa pikajuoksu portaita ylös ja karkuun sekä hyppy ja täyskäännös ilmassa(selälleen tippuminen on tietenkin osa näytöstä, ei missään tapauksessa laiskanpulskean kotipupun kömpelyyttä). Niin ja se johtojen pikapureskelu, ennen kuin joku epäreilu ihminen huomaa, kuuluu kanssa taitoihin.

Sisustuspupu tietenkin siksi, että turkin monet värisävyt mätsäävät loistavasti vaihtuviin sisustustyynyihin.

Jenni

luppakorva

Comments

-heinie-
Reply

Oi, onpas söpö Möttönen :). Blogistani löytyy sulle haaste :).

Jenni

Kiitos, minäpä nappaan haasteen matkaan! 🙂

Jenni

Kiitops, Alvissa on luonnetta monen pupun verran 😉

Lotta
Reply

Alvi on niin söötti, ja selvästi luonteikas 😉 Mätsää aivan mainiosti Sulo-tyynyyn!

Jenni

No eikö mätsää aika mukavasti! 😉

Jenni

Murunen on silkinpehmeä 😉

Maiju//plateful of love
Reply

Voi sisustuspupusta. Ihana pupunen, harmi, ettei rouva viihtynyt matkassa. 🙂 Tästä herää pupumuistoja lapsuudesta kun luonani asusteli rakas lemmikkipupu Lissu. 🙂 Viitisen vuotta se taisi olla kaverinani ala-asteella.. Ihania lemmikkejä ovat. 🙂

Jenni

Puput on helppohoitoisia ja vähään tyytyväisiä kavereita! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website