Sitä ihan tavallista ja kesän lempilisuke

IMG_9596

Kesäarki sujahti yllättävän nätisti uomiinsa, vaikka vähän jännitinkin, miten työkuviot ja kotona olevat lapset saadaan sovitettua yhteen. Olen kiitollinen nykyään lähellä asuvista vanhemmistani, kesäleireistä ja nuorimmaisen ihanasta hoitopaikasta, jossa neiti viettää kesäkuussa muutaman kriittisen työ/reissupäivän. Kotitoimistossa on ehdottomasti hyvät puolensa, vaikka välillä saakin olla arjen akrobaatti. Toisinaan yhdellä kädellä puhuu työpuhelua, toisella kokkaa jauhelikastiketta ja sillä kolmannella näkymättömällä (löytyy todistettavasti kaikilta vanhemmilta)  paikkaa kaatuneen kuusivuotiaan polvea. Aina ei ole helppoa itse elää sen kanssa, että olen paikalla, mutta en läsnä, kun työasiat vievät huomion. Tasapainoilu on täälläkin siis päivän sana. Taitaa kuulua yhdentoista vuoden kokemuksella vanhempien perustunneilmastoon, pieni kestosyyllisyys.

IMG_9589
IMG_9599
IMG_9597

Työpäivään kuuluu kesäisin myös ruuanlaitto lapsille ja itselleni. Tässä meidän kesän lempilisuke vinkiksi teillekin. Tästä tykkää perheen lapsista 2/3, joka on jo yli puoli voittoa! Varhaiskaali maistuu niin uusien perunoiden, kuin nopeiden makarooniruokienkin (jota ainakin täällä harrastetaan arkisin kyllästymiseen asti) kanssa. Kotimainen varhaiskaali on makeaa ja rapeaa. Nopea pyöräytys pannulla öljyssä, mausteeksi voinokare, suolaa, yrttiseosta ja mustapippuria ja samantien lautaselle. Suosittelen kokeilemaan!

Jenni

P.S. Seuraathan jo Valon verkkosivuja ja Facebookia? Kävimme eilen kuvaamassa ihanan kivitalon Valon toimesta, siitä kuulette ihan lähipäivinä lisää. Snapchatista pääset videoiden muodossa seuraamaan arkea niin täällä kotona kuin töissä kameran takanakin! Minut löydät nimimerkin @talosanomat takaa!

Comments

Elina
Reply

Onpas kiva ja helppo tuo varhaiskaali, täyttyy ehdottomasti testata 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website