Sunnuntaista!

Kylmää on, mutta onneksi vain ulkona. Pipot, myssyt, rukkaset ja villasukat on pengottu taas esiin. Mutta kertookapa minulle, kuka niitä syö joka vuosi niin, että näin syksyllä vain puolelle asusteista löytyy pari? Ja mielessä on ainakin muutama ihana pipo, joista ei nyt näy jälkeäkään. Tämä on käsittämätön mysteeri. Mielestäni pakkaan talvivarusteet ihan asianmukaisesti keväällä yläkerran varastoon. Jossakin tapahtumaketjun vaiheessa kuitenkin häviää masentavan suuri osa juuri niiden kivoimpien asusteiden toisia puolikkaita. Kuka puhuikaan siitä teoriasta, että oikeasti sukat ja muut paria tarvitsevat asusteet lisääntyvät keskenään siellä laatikon pimeydessä. Nämä parittomat ovat oikeasti vain näiden alkuperäisten jälkeläisiä. Mielenkiintoinen teoria, johon on kai itsekin pakko alkaa kallistua. Syntyisi sitten edes identtisiä kaksosia.

Kolmevuotias varusti varmuuden vuoksi olohuoneen lampunkin talvea varten. Kun jos jostakin syystä kuulemma ikkunat voi mennä yöllä rikki ja sitten kattokin voi mennä rikki ja sitten sataa sisään lunta ja jos lampulla ei ole vaatteita, niin kyllähän siinä huonosti käy.

syksy1
syksy2
syksy3

 

Me varustaudutaan muut iskemällä kiinni lämpimään omppupaistokseen ja kääriytymällä villavilttiin, kuka ekana ehtii. Suloista sunnuntaita!

Jenni

Comments

Jenni

Eikö ,niiden rajaton mielikuvitus on niin rakkautta <3 Äkkiä katosi paistos parempiin suihin!

Annukka
Reply

kyllä vaan on niiiin kylmä, että päiväsaunat kunniaan aamu-ulkoiluretken jälkeen, kun kylmä tarttui luihin ja ytimiin asti..pitkät villasukat jalkaan ja takkaan tuli, niin johan lämmittää. 😉

Jenni

Ai että ,hyvältä kuulostaa! Päiväsauna tulee muuten meilläkin Talviviikonloppuisin aina ohjelmaan! 🙂

Päivi Peltotien päästä
Reply

Voi mahtava teidän kolmevuotiaan mielikuvitusta, niin ihanaa! Mutta kaikkeen on hyvä varautua ; ) Kyllä niitä rukkasia sun muita kummasti häviää, meillä tosin ihan kaudenkin aikana : ) Sellaista se lasten kanssa tuppaa olemaan, mutta silloin kyllä harmittaa, kun just ostetun ja vielä laadukkaan kinnasparin puolikas on jäänyt kouluun…mistä sitä ei tietenkään enää löydy. Tai kauppaan, tai harrastuksiin tai vaan jonnekin ; )
Ihanaa alkavaa viikkoa teille!

Jenni

No sepäs se, niitä tosiaan hukkuu tasaisesti pitkin matkaa. Kun joku keksisi kaikille sopivan yhden koon sukka-ja rukkasmallin, maksaisin sellaisista aika paljon! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website