Suomen helpoin Juhannuskakku

Blogi_herkku2

Ei juhannusta ilman mansikkamarenkikakkua. Tai ehkäpä kakku on hiukkasen mahtipontisesti sanottu tästä..kyhäelmästä.

Osta kaupasta marenkilevyjä ja ylihintaisia kesän ensimmäisiä suomalaisia mansikoita. Kaveriksi daimsuklaata ja vatkattua kermaa (niin paljon kuin omatunto vain sallii). Vielä päälle suolattuja ja kuivapaahdettuja cashewpähkinöitä. Valmis! Tämän valmistaminen ei vaadi hyydytysaikoja, paistolämpötiloja, desimittoja tai muuta hankalaa. Onnistuu muuten myös mökillä. Varsinkin jos omistat Tupperwaren ihmevekottimen, joka vatkaa vaahdoksi kaiken vettä paksumman. Yksinkertaista, simppeliä ja järjettömän hyvää. Testatkaa!

Me otimme varaslähdön herkutteluun, kun juhlistimme perheenpään (niin se itse kuvittelee) vanhentumista.

Rentoutukaa, huomenna on juhannusaatto!

Jenni

Blogi_herkku1

Blogi_herkku3

Comments

Lotta
Reply

nams nams! pavlovan ystävänä pitäisin takuulla myös tuosta versiosta 😉

Jenni

Pavlovaahan tämä tosiaan vähän muistuttaakin! Testaa ihmeessä, saattaa jäädä pysyvästi kesäkeittiön herkuksi! 🙂 Mukavaa Juhannusta! 🙂

Neea
Reply

Juuri otin uunista pari marenkilevyä, jotka paistoin juhannusta ja mansikkakakkua silmällä pitäen jo valmiiksi. Mökille/asuntovaunuun tms voi kerman ottaa mukaan spraypullossa. Näppärin tapa saada kermavaahtoa! Vaahto ei tosin kestä kauan kuohkeana, joten kakku kannattaa syödä heti koristelun jälkeen. Kivaa juhannusta!

Jenni

Rentouttavaa Juhannusta myös sinulle! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website