Syksyn sävyjä ja kuulumisia kotitoimistolta

Naista viedään nyt niin moneen suuntaan, että välillä on pidettävä hatusta kaksin käsin kiinni, että pysyy mukana. Kotitoimistolle kuuluu siis täysinäistä kalenteria ja tietenkin tiukkaan ohjelmoituja iltoja raksan toimesta. Liity ihmeessä mukaan seuraamaan elämää myös napin alta snapchattiin, minut löydät nimimerkin @talosanomat takaa. Instagramtili päivittyy säännöllisesti nimimerkillä @jenni_talosanomat.

kotitoimisto, ikea, lisabo, saarnipöytä

Syksy on täydestä kalenterista huolimatta minun vuodenaikaani. Syitä syksyrakkauteeni ovat ainakin kirpeät aamut, neuletakit ja arkiset rutiinit, muutamia mainitakseni. Syksyllä kesän uinumassa ollut ruuanlaittoinnostus heräilee myös ja normaalisti sisustusinnostuskin, tänä vuonna viimeksi mainittu on vain vielä liian paksun raksapölyn peitossa, mutta kaikki ajallaan.

omenapiirakka, resepti, omppupiiras
omenapiirakka, omenat, syksy, satokausi

Viime viikko oli erityisen reissupainotteinen, joten sunnuntain teemaksi otin Kotoilun isolla Koolla (tai löhöilyn, miksi sitä nyt kukainenkin haluaa sanoa), enkä poistunut koiran lenkitystä kauemmaksi kodista. Annoin sotkujen olla, siivouksen sijaan sytytin kynttilän ja lepäsimme koko viikon edestä.

Ja tekipä kuulkaas hyvää, ihan huomaamatta sitä kalenteri täyttyy myös viikonloppujen osalta niin, että sitä täysin ohjelmatonta aikaa on tosi vähän, huomaatteko saman? Pitäisiköhän sekin alkaa merkata sinne kalenteriin: ”Ei mitään ohjelmaa tälle päivälle”?

kotitoimisto

Uusi viikko tuo mukanaan taas uudet kujeet, talolle on saapunut useampi tuhat kiloa laattoja, parkettitilaus on tehty ja lähes koko yläkerta on pintamaalissa, siinä on monta syypäätä hymyyn!

Aurinkoista tiistaita toivotellen,

Jenni

Comments

Idis & Interiööri
Reply

Hyvältä kuulostaa varsinkin raksa ! Kiire ei ole hyvästä, vaikkakin pieni stressi pitää naisen liikkeellä… Tasapaino olisi aivan kiva löytää, kuka sen opettaisi kun ei meinaa itse aina älytä. Viime lauantai oli tänk gaad pirttipäivä ja tuli todella tarpeeseen. Ja hei, ei ne pyykit ja sotkut kadonneet sillä välin joten ei huolta siitäkään 😀

Tsemppiä ja jaksuja sinne täältä pororajan yläpuolelta <3

Jenni

Kaunis kiitos terveisistä <3 Ihana sana, pirttipäiv, tuon lanseeraan meidänkin käyttöömme! 🙂

Sanna/ Sisustus COCO
Reply

Täällä sama meno päällä remontoinnin ym. suhteen. Voimia sinnekin ja mukavaa sunnuntaita 🙂

Jenni

Huh onhan tämä aikamoinen rypistys, mutta hyvin me vedetään, tsemppiä myös sinne! <3

Milla - Sukhimatot
Reply

Joskus sellainen punaisella tussilla suojeltu vapaapäivä voi olla ihan hyvä idea. Tsemppiä sinne, toivottavasti viikonloppuna on luvassa lepoa, rauhoittumista ja kynttilöiden polttamista (ei molemmista päistä, kuitenkaan!).

Jenni

Kyllä, kieltämättä vähän olisi sellaisten päivien tarpeessa! Viikonloppu on aina tervetullut, vaikka varsin raksapainotteineisia vielä ovatkin. 😀 Rentouttavaa viikonloppua sinullekin!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website