Syksyn sävyjä

IMG_0038_2

Kuulaat ja kirpeät aamut ovat täällä. Vastapainoksi saamme nauttia vielä keskipäivän lähes hellelukemiin kipuavasta kesäsäästä. Huomaan jälleen sen, että unelias heinäkuu, niin tarpeellinen kuin se onkin, ei ole minun kuukauteni. Sen sijaan herään yhdessä orastavan syksyn mukana.

IMG_0038

Oma vuoteni alkaa aina syksystä. Rakastan alkusyksyn aurinkoisia päiviä kun valo siivilöytyy lempeästi, milloin sumun lomasta, milloin illanruskona. Tämä syksy on paitsi uusien asioiden innokasta odotusta ja kutkuttavaa tunnetta, myös luopumista. Tähän vuoteen on mahtunut luopumista enemmän kuin olisin välttämättä odottanut. Toisaalta, elämällä ei ole tapana kysellä. Mummoni nukkui pois ihan hiljattain ja keväällä saattelimme haudan lepoon rakkaan kummitätini. Suru tuntuu välillä raskaana viittana, toisinaan kevyempänä surunverhona. Mutta mukana se kulkee ja saa kulkeakin.

IMG_0033

Istahdin terassille ja annoin ajatusten virrata vapaasti. Katselin aamupäivän puiden lomasta siivilöityvää valoa ja vähitellen nuppunsa avaavia syyshortensian kukintoja, kuin pieniä perhosia. Surun keskellä olen kokenut myös kiitollisuutta, niin hienojen ihmisten kanssa olen elämässäni saanut tehdä matkaa! Niin paljon hyvää ja niin paljon kaunista. Lepään lämmössä hetken.

Levollista keskiviikkoa!

Jenni

Comments

Jenni

Kiitos Piia! <3

Mari
Reply

<3

Jenni

<3 <3

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Voimi sinne suruun <3

Onneksi me saamme nauttia eri vuoden ajoista, vaikka olisi toivonut että kesä olisi pitempi. Nyt kyllä ilmat ovat suosineet, joten nauttia nyt täysin rinnoin 🙂 ja kivoja kuvia olen taas räpsinnyt 🙂

Jenni

Kiitos Päivi <3

Riksu
Reply

Kivasti kirjoitettu! Täällä toinen syksyfani. Nyt elän vielä ihan täysillä kesää tämän lämmön keskellä, mutta vähän jo etukäteen fiilistelen ajatuksella takkatulesta ja kynttilöistä.

Jenni

Kyllä, syksyn parhaita asioita minullekin 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website