Synttärityttö

Kuopuksen syntymäpäiväjuhlat vietettiin eilen illalla 13 tyttölapsen voimin. Ah, mikä energiapläjäys pimeään marraskuiseen iltaan! Syntymäpäivien järkkäily yhdessä lasten kanssa on kivaa, kun toteutuksen pitää simppelinä. Niin kuin kunnon juhlissa usein käy jäi valokuvaaminen vähälle. Tarjoilu hoitui näppärästi kertiksiltä ja 8v itse koristelema perhoskakku oli illan ainoa leipomus. Lisäksi tarjolla oli minidonitseja, coctailtikkuihin pujoteltuja hedelmiä/pieniä lihapullia, karkkia ja poppareita. Hyvin upposi kaikki juhlaväkeen.

Ihan parastahan noilla syntymäpäivillä on seurata 8-vuotiaiden tyttösten keskustelua juhlapöydässä. Miten upeita, älykkäitä ja elämäniloisia tämän ikäiset ovatkaan! Voi kumpa osaisi kasvattaa tuota 8-vuotiasta niin, että usko omaan pärjäämiseen ja tuo ihana maailma on mahdollisuuksia täynnä – asenne säilyisi.

Herkuttelun jälkeen ohjelmassa oli paitsi tietenkin paitsi hillitöntä hihittelyä myös koruaskartelua ja vähän joulukorttipajaa. Illalla nukkumaan kävi uusien pehmojen sekaan onnellinen ja umpiväsynyt tyttölapsi. ♥

Juhlaputki jatkuu viikonloppuna 13-vuotiaan syntymäpäivillä, joissa tosin äidillä taitaa olla enää häviävän pieni rooli kakun leipojana ja pitsakuskina, muuten äiti sai ohjeet ”pysyä alakerrassa”… Marraskuukin sen kuin menee menojaan ja monta kivaa tekemistä ja joulukonserttikin on jo merkattuna kalenteriin, aika ihana!

Iloa keskiviikkoon,

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website