Taidetta ja ripaus vaalenpunaista

Ai että tätä kevättä! Koko lauantai meni haravan varressa, siitä muistuttaa sen verran puutuneet käsivarret ja sormet, että kirjoittaminenkin on kankeaa. Joten laitetaan sormien piikkiin, jos teksti ei kovin lennokasta tänään ole!

IMG_1167
IMG_1166

Onko väärin sanoa rakastavansa pihatöitä ja haravoimista? Olisi ainakin 13-vuotiaan itseni mielestä, joka aikanaan inhosi maailmassa eniten kotitöistä juuri pihan raapimista haravalla. Vajaa pari vuosikymmentä ja oma piha ovat tehneet minusta kuitenkin takinkääntäjän tässä(kin) asiassa.

IMG_1164

Haravoinnin lisäksi olen viime päivinä tarttunut muihinkin puuhiin, kun seinälle pääsivät Pelhodesignin Sarin taiteilemat herkät teokset. Haluatte varmaan kuulla tarinan näiden teosten takaa? Pohdin blogissa/instagrammissa muutama päivä sitten keittiön seinälle sopivaa printtiä. Sari toiminnan naisena lähetti lähes samantien kuvia töistä, jotka olisivat mahdollisesti sopivia seinälle. Muutamaa tuntia myöhemmin pyörin jo kehyskaupoilla ja tadaa, nyt keittiön seinällä on mielestäni hurmaava kollaasi tyylikkäitä ja yksinkertaisia akvarelleja! Ah, jos sisustaminen olisi aina näin helppoa ja nopeaa!  Kehotan tutustumaan muihinkin Sarin töihin tarkemmin, lahjakas nainen! 

IMG_1148_2
IMG_1161

Viikonloppuun kuuluu myös ripaus vaaleanpunaista. Tilasin mieheltä perjantaina pioneja, mutta kukkakauppa myi vielä ei oota. Vaaleanpunaiset neilikatkin toimivat oikein hyvin.

IMG_1162
IMG_1143
IMG_1170

Meillä on vielä vuorossa äänestäminen, sen jälkeen perinteiseen tapaan valvotaan vaaleja ihan kotisohvalta käsin. Lapset ( ja tippuvia herkkuja kärkkyvä koira) taitavat odottaa eniten kasvisdippiä ja limpparia, joita ajattelimme nauttia uhkarohkeasti sohvalta käsin! 😉

Jännittävää iltaa myös teille toivotellen,

Jenni

Comments

Marika
Reply

Kuulostaa ihan meidän viikonlopulta 😀 Täällä myös heiluttiin haravan varressa pihapuuhasteluissa koko lauantai ja tänään vedettiin dippivihanneksia lasten kanssa sohvalla 😛

Tosi ihanat akvarellit, tuo pallo on etenkin aivan hurmaava <3

Jenni

Hih, hauska sattuma, lienee aika perusperheviikonloppu siis 😀

Minttu
Reply

Tosi kauniit akvarellit! Ja joskus se tosiaan on mahtavaa kun valinta tulee tehtyä tuossa tuokiossa!

Jenni

Kyllä, joskus mutkattomuus on parasta myös sisustamisessa! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website