Talvi olohuoneessa

IMG_9380

Viikonloppuna saatiin vihdoin lunta, edes hetkeksi. Olohuoneen on täälläkin täyttänyt pehmeät materiaalit ja lämpimät sävyt. Ululain täydellisen harmaa neuletyyny on saanut kaverikseen taljan poikineen. Kupari on uusin tämän kodin talvisisustuksen tulokas. Pienissä erissä se tuo sopivasti juhlavaa tunnelmaa.

Tähden ripustin tällä kerta ikkunan reunaan, jotenkin tuo iso tähti keskellä ikkunaa on makuni mukaan liikaa näkymien edessä. Ja oikeastaan tykkään tähdestä eniten päiväsaikaan, kun se on kauniin valkoinen. Onko teistä lukijoista joku löytänyt sopivan sävyisen, ei liian lämpimän tai kylmän polttimon tähteensä?

IMG_9398
IMG_9383
IMG_9376
IMG_9394

Kauniit pallot pääsivät kulhoon odottamaan joulukuusta. Palloista on onnellinen myös perheen nelijalkainen, joka omaa harvinaisen valikoivan muistin Ei-sanan suhteen. Muisti pätkii etenkin ilmapallojen, joulupallojen, tai oikeastaan minkä tahansa pallon muotoisen esineen kohdalla.

IMG_9399
Tahtoo edes yhden!
Tahtoo edes yhden!
IMG_9396
Äh, tyhmä joulu.
Äh, tyhmä joulu.

Lupaa palloleikille ei koiraneidille hellinnyt. Mielenkiinnolla odottelen, mitä kaveri tuumii siitä, kun sisään kannetaan ihka oikea kuusi. Kuusi, joka on ripustettu täyteen narujen päissä härnäävästi hiljalleen heiluvia palloja..

Joulu on siis vähitellen asettumassa koristeiden osalta taloksi. Ja ihan kohtahan se on joulukuu ja kalenterin luukkuja saa vihdoin aukaista. Paras aika joulusta, odotus ,on siis ihan tässä käsillä!

Ihanaa talvista viikkoa!

Jenni

IMG_9390
IMG_9366

Comments

Susanna
Reply

Heipä hei Jenni! Olen inspiraation hakumatkalla ja törmäsin blogiisi. Maalit, sävyt täytyisi päättää (rakentamisen tuskaisin osuus:päätöksen teko) ja ainakin näin kuvissa teidän olohuoneen ikkunaseinän sävy näyttää ihanalta! Sattuisitko muistamaan värin koodeja ja tarkempia speksejä?

Jenni

Heippa!
Kiitos ja teretuloa lukemaan Talosanomia!:)
Ollaan tykätty kovasti tästä maalinsävystä, sävy on Tikkurilan kartoista X487! 🙂

essi
Reply

voisin muuttaa teille!! 🙂

Jenni

Hih! Luulen, että todellisuus iskisi vasten kasvoja nopeasti, bloggaajalla kun on rajaamisen valta! 🙂

Jenni

Oh, thank you! <3

Emma
Reply

Ihana tunnelma teidän kodissa. Meillä on muuten tuo sama seinän sävy ja se on ollut tosi hyvä! Asiasta kukkaruukkuun; miten saat pidettyä suorassa tuon tähden ikkunassa? Meillä se aina kekottaa jommalle kummalle sivulle. Onko siihen joku kikka olemassa?

Jenni

Heippa Emma! Ja kiits kaunis <3 Olemme olleet tuohon maaliin tosi tyytyväisiä! Ei ole kummempia kikkoja, laitan verhotankoon johdon pari kertaa ympäri! Omat tähteni ovat stokkan ja Kodin Ykkösen valikoimista! 🙂

Elisa
Reply

Heippa Jenni!
Aivan mielettömän ihana tunnelma! Onko tuo matto länna möbler- sivun linie design Asko matto? Olen koko syksyn ollut tilaamassa 200x300cm kokoista, en osaa vaan päättää väriä 🙂 sitten vielä, mitä materiaalia tuo lattia on? 🙂

Jenni

Moi Elisa! Kyllä, matto on juuri mainitsemasi. Väri vaalean harmaa. Väri on tuollainen beigen ja harmaan välimaastosta! Lattiat meillä on käsittelemätöntä siperianlehtikuusilankkulparkettia, joka on maalattu puulattioiden tyyliin betoluxilla! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website