Talvikoti

talvikoti3

Niin se vain talvi tuli tähänkin kotiin, pehmensi ilmeen ja vei ylimääräiset värit mennessään. Toisille pirteät värit sopivat pimeitä päiviä piristämään, meillä senkun vaalenee ja harmaantuu. Pehmeitä sävyjä ja vielä pehmeämpiä materiaaleja.

Porontaljassa on upeita luonnollisia värejä ja sen lisäksi se on niin pehmeä, että tuntuu upottavan kaikki maailman murheet. Tähdetkin ovat päässeet ikkunaan, tällä kerta tuolla tavalla kolmen kimpassa.

Ulkona näyttää kerrankin marraskuulta, enkä yhtään pane pahitteeksi hiljalleen leijuvia hiutaleita. Tervetuloa talvi ja vähän lisää valoa! Lapset laskevat sormia ja varpaita siihen päivään, että saa viimeinkin aloittaa joulukalenterin luukkujen avaamisen. Jos tällä vauhdilla päivät hujahtavat ohitse, se aika koittaa yllättävän pian! Mutta ei mielellään kuitenkaan ennen kuin tämä tonttu on saanut yllätyskalenterin luukut täytettyä! Help me te jotka tonttuilette minun tapaani ja täytätte luukut omin kätösin, mitä te niihin luukkuihin laitatte?

Jenni

talvikoti4
talvikoti6
talvikoti10
Kovia kokenut lyhty on Marimekkoa ja  lahja äidiltäni. Tämä on kulkenut mukana kaikissa kodeissa ja sisustuksissa. Ehkäpä joskus korjautan siitä lasit, vaikka on sympaattinen myös näin!
Kovia kokenut lyhty on Marimekkoa ja lahja äidiltä. Tämä on kulkenut mukana kaikissa kodeissani ja sisustuksissani. Ehkäpä joskus korjautan siitä lasit, vaikka on niin sympaattinen näinkin!

 

 

Comments

Jenni

Kiitos! Talvi saa nyt tulla! 🙂

Annukka
Reply

IHANA PORONTALJA. mäki haluaisin ja olen miettinyt sen hankintaa. lähteekö karvaa paljon? -sitä pelkään 😉

Jenni

Lähtee aika paljon! Ihan erityyppinen kuin vaikkapa lmpaantalja, jota saa nujuuttaa miten päin vain! Mutta jos malttaa nätisti pitää niin kyllä porontaljakin käytössä toimii!

Jenni

No voi kiitos Viivi! <3

Neea
Reply

Kaunista!

Jenni

Kiitos! <3

ErMu
Reply

Ihana tunnelma! Luukkuihin voi piilottaa esim. taateleita, rusinoita, pähkinöitä; meillä mennyt ihan täydestä! Tai jotain, joka täydentyy pikkuhiljaa, esim. tussipaketti->kynä kerrallaan tms. Välillä laitettu pussukkaan ”kirje tontulta”, joka on aarrekartan lailla johdattanut piilopaikkaan, josta on löytynyt esim. jouluinen kirja koko perheelle, tai viesti perheen yhteisestä reissusta vaikkapa uimahalliin.

Jenni

Kiitos! <3 ja loistoideoita! Täälläkin vakaasti uskotaan, että tontun tekosia ovat kaikki kalenteriyllärit! <3

Tuija
Reply

Hei!

Mikä sohva? Mikä kangas?
Auta hädässä olevaa -en löydä kivaa sohvaa ja tuo on ihana!!

🙂

Jenni

Sohva on Ikeasta, ihana ja kestävä kangas.. Mutta vaihtoon on menossa, runko nimittäin niin harmillista kyllä, aika susi! Toinen puoli sohvan rungosta on jo murtunut! 🙁 seuraavaksi siirrytään laatusohvaan, ettei se hajoa ennen aikojaan! Mutta meillä sika villi meno, kolme vilkasta lasta, ehkäpä kestäisi jossain muissa olosuhteissa! 😉

Seitanen
Reply

Hienon näköistä teillä kotona! Mulla on neljä lasta, noin vuoden välein syntyneet. Nyt he ovat jo aikuisia. Kun tein itse joulukalentereita, niin erään kerran ostin edellisenä pääsiäisenä sata pääsiäismunaa alennuksesta. (Joo, myyjä katto pitkään…) Mulla oli yksi kankaasta tehty joulukalenteri, jossa oli isot taskut. Niihin mahtui 4 munaa per tasku. Joka mukulalle oma ”Joulumuna” per päivä. Aattona jokainen sai kaksi! Ja kaikkien sisällä oli tietysti yllätys! Ja kaikki olivat tyytyväisiä =D.

Jenni

Kiitos vain! Tykkään tästä talvisesta ilmeestä kovasti! Loistava tuo sun idea, suklaat ja yllärit samassa kätevässä paketissa! 🙂

Tiina-Mari ja ZUMA
Reply

Sohvassa laatuun kannattaa panostaa. Itselläni samannäköisestä kankaasta sohva, jonka teki Finnsoffat ja kangas oli Adoran mallistosta. Ostettu 6 vuotta sitten Laatukalustajat ketjun Tampereen liikkeestä. Nyt Finsoffalla on omakin liike. Kotimainen ja 15 v. runkotakuu. Maksaa vähän enemmän hankittaessa mutta kankaat pesty moneen kertaan ja ovat kuin uusia vieläkin.

Jenni

Just tämä on tarkoitus itselläkin. Yksi kappale näitä tämän laatuisia riitti! 🙂

JohannaL
Reply

Aivan ihanan näköistä.

Jenni

Kiitti! 🙂

Lotta
Reply

Miten kutsuva porontalja! Tulee jouluolo näitä kuvia katsellessa! <3

Jenni

Lähellä se jo onkin, ihan muutama viikko enää <3

Jenny
Reply

Meillä on mökillä porontaljat ulkona ja niistä irtoaa ihan kamalasti karvaa. Miten tämä teidän oma, lähteekö karvaa? Taljat on kauniit ja lämpöiset mutta koko tienoo ja vaatteet on ihan karvaiset taljoilla istuskelun jälkeen. Ei kiva!

Jenni

Irtoaa noistakin karvaa! Ei sillon jos rauhassa istuu, mutta ei niitä myllätä voi, silloin kyllä pölisee!

Ride
Reply

Ihanan näköinen talvikoti teillä. Tunnelmaa kerrakseen! Nauttikaamme tästä joulunalusajasta!

Jenni

Kiitos, niin nautitaan <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website