Tarkoituksenmukaisuus

Olen inspiroitunut jo pidemmän aikaa ajatuksesta, että kaikki hankkimani olisi sellaista, jota jaksan katsella vielä seuraavan kymmenenkin vuotta. Ja lisäksi olisi tietenkin aika mahtavaa, että jokaisella hankkimallani huonekalulla, kipolla ja kupilla olisi oma tärkeä tehtävänsä. Kaikki kun eivät voi olla vain ilahduttamassa. 

Tästä yksi esimerkki: olen monta kertaa todistanut vääräksi väitteen, että pieni String Pocket hylly olisi vain turhake, jolle eivät edes kunnolla tavarat mahdu. Meillä keittiön hylly on ollut loistava ja tarkoituksenmukainen. Hyllyllä majailevat aina puhtaat kahvikupit, joita käytetään päivittäin. Lisäksi nostin hyllyn käyttöasteen ihan uudelle tasolle, kun nostin mieheni mielestä aina hukassa olevat keittiöpyyhkeet hyllylle. Kaunista? Siitä en tiedä, mutta käytännöllistä nyt ainakin! Haaveilen muuten, että joskus omistan mankelin, jonka läpi vedän jokaisen pyyhkeen niin, että sormenpäät ovat paperinterävissä taitoksissa vaarassa. Ehkä siihen on aikaa kymmenen vuoden päästä, tai parinkymmenen.

String Pocket
Artemide Tolomeo
Raakakaakao

Tässäpä sitä ristiriitaa kerrakseen, kun niin tykkää laittaa, mutta valintojen haluaisi silti olevan järkeviä. Aika hyvä ohjenuora on, että monia asioita voi ihailla vaikkapa siellä ystävän kotona ja omat hankinnat tekee periaatteella mieti vielä kolmannen kerran. En jotenkin pidä siitäkään selityksestä, että ainahan voi viedä kirpparille kun kyllästyttää. Kirppareilta ostaminen sen sijaan on jees juttu. Joku nimittäin kuitenkin (khm, en minä vain) kyllästyy ja kiikuttaa kaikki ihanat kupit ja kynttilänjalat sinne  löydettäviksi.

Ja niin, en suinkaan ole sitä mieltä, että vaikkapa taidetta ei tarvittaisi. Minä ainakin suorastaan tarvitsen seinälleni sekä Taulun ja Tapetin  täydellisen sävyisen printin/kortin, että nuo peuransarvet.

Jenni
Ikea tarjoiluvaunu
Sarvet

 

 

 

Comments

Kerttu / Modernisti Kodikas
Reply

Jotenkin teidän kodissa näyttäisi varmaan roskapussikin jotenkin tyylikkäältä! 🙂 Ihania, harmonisia ja tyylikkäitä kuvia, täynnä kodintuntua.

Jenni

Näkisit vain lidlin roskapussit ovensuussa, saattaisit muuttaa mieltäsi! ;D

littleB
Reply

Just näin mäkin oon pyrkinyt ajattelemaan ostoksia, etten ostaisi mitään vaan koska se on kiva tai kaunis, vaan jutuissa olisi joku juju tai ihan käytännöllinen funktio 🙂

Jenni

Kyllä! Joskus tosin jokin on vaan niin kaunista, että tämä on vaikea muistaa!

johannal
Reply

Hyvältä näyttää keittiöliinatkin. Meillä on mankeli mutta ei sitä jaksa kukaan käyttää :/

Jenni

Niin se todellisuudessa taitaa mennä!

Jenni

Todellakin, periaatteita on kuitenkin hyvä olla! 😉

J PaluuHelsinkiin
Reply

Hei!

Olen jo jonkun aikaa seurannut blogiasi ja ihastellut kauniita kuvia. Tässä postauksessa huomioni kiinnittyi kauniiseen keittiötasoon – mitähän materiaalia se mahtaa olla? Kiitos jos jaksat vastata!

Jenni

Moi! Kiva kun olet löytänyt Talosanomiin! Tervetuloa! 🙂 Taso on korkeakiiltoista laminaattia. Olemme olleet siihen oikein tyytyväisiä!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website