Terassikahvit

Terassikahvit, Aurora
kahvi
Aurora terassi

Kevään kohokohta, ensimmäiset terassikahvit. Enpä olisi uskonut, että jo maaliskuussa. Etupihan terassi odottaa innokasta käsittelijää. Ei vaan ole yhtään ilmoittautunutta, joten itse on alettava hommiin. Ajattelimme käsitellä terassin kelonharmaalla puunsuojalla, vähän jännittää, miten lautojen vanha ruskea puunsuoja vaikuttaa lopputulokseen. Kokemuksia kellään?

Istutimme innokkaana myös ensimmäiset yrtit ja kesäkukkaset esikasvamaan. Keskimmäinen lapsi valitsi kunnianhimoisesti omaan kukkapenkkiinsä jaloakileijan, nuorin tytär luotti tuttuun ja turvalliseen samettikukkaan. Valinnoissa oli vain yksi peruste ja se oli väri. Aikuisuus on selvästi tylsistyttänyt minut, kun itselläni esikasvatettavaksi valikoitui persiljaa ja muita yrttejä. Väriloistosta ei siis tietoakaan.

Joko teillä pyörii mielessä tulevan kesän puutarhasuunnitelmat? Huomaan, että itse olen vuosi vuodelta enemmän höyrähtänyt aiheeseen ja bongailen puutarhajuttuja nyt vähän kaikkialta.

Valoisaa viikkoa!

Jenni
esikasvatus

Comments

Piia/Piipadoo
Reply

Ihana kevät ja terassikahvit! Me käsiteltiin viime kesänä ruskea terassi juuri kelonharmaalla ja hyvin toimi ja tykkään kovasti!

Jenni

Kuulostaapa hyvältä, taidan itsekin uskaltaa! 🙂

Vilja @ muotoseikka\
Reply

Ihana pieni paikka auringossa. Joka kevät tämä vaihe on yhtä mahtavaa 🙂

Jenni

Tämä on alkukevään ehdoton lempparipaikka, kesällä siirrytään takaterassille varjoon 🙂

johannal
Reply

Onpa kaunista. Meilläkin on edessä terassin käsittely ja paljon muita hommia 🙂

Jenni

Juu, eilen kävin jo kelonharmaan terassiöljyn ostamassa, jokohan sitä uskaltaisi 😉

sinikka
Reply

Ihana kokonaisuus.Voitko kertoa mitä tuli maksamaan ilman tontin hintaa? Siis talotoimitus avaimet käteen, perustustyöt, liittymät ym.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website