Terassisuunnitelmia!

blogi_kesaolohuone1

Sisääntuloterassimme on se, jossa alkukeväästä vietämme suurimman osan ajasta. Kun huhtikuu kääntyy toukokuulle siirtyy ruokailu ilmojen suinkin salliessa takaterassin suojaan. Terassi ei ole suuren suuri ja nyt olenkin kovasti pohtinut, kuinka saisimme sen mahdollisimman toimivaksi kesän ruokailuja ja löhöilyä silmälläpitäen. Keinu terassille saa jäädä, siitä lapset kilpailevat joka kerta terassilla syödessämme. Ensimmäisenä valmis saa kuulemma keinupaikan. On kai selvää, että kilpailun on keksinyt perheen nopein syöjä.

Tarkoitus on tämäkin terassi käsitellä kelonharmaalla puunsuojalla, joka varmasti raikastaa ilmettä kovasti. Myös miehen tekemät penkit ovat terassin vakiokalustoa. Pöytää sen sijaan jäin pohtimaan. Viime kesänä kaipailin puutarhaan kovasti kunnollista pöytää, joten houkuttaisi siirtää kesän ajaksi isäni nikkaroima pöytä sinne. Terassille sopisi taas hieman pienempi ja kevyempi pöytä. Näin tilaa saisi järjestettyä ehkäpä yhdelle tai parille nojatuolille jossa istua lämmintä kesäiltaa.

Tässä tunnelmia viime kesältä, niin ihanaa, että nuo lämpimät päivät ovat vielä edessä päin! ♥

Pirtsakkaa pätkäviikon alkua!

Jenni

BlogiDIYpenkki6
blogi_kesaolohuone3
Blogi_kesaolohuone7

Comments

[…] Terassisuunnitelmia! – Talosanomat – Talosanomat esittelee …Keinu terassille saa jäädä, siitä lapset kilpailevat joka kerta terassilla syödessämme. Ensimmäisenä valmis saa kuulemma keinupaikan.Siirry kotisivulle […]

Leave a comment

name*

email* (not published)

website