Terveisiä Norjasta!

Vuorenrinteitä kiemurtelevat serpentiinitiet, kirkasvetiset vuoristopurot, jäämereltä puhaltava villi tuuli, loputon vihreys, lokkien kirkuna ja vuonojen äkkijyrkät kallionseinämät. Eihän tuohon rannikkoon voi olla rakastumatta! Illalla vuono kietoutui salaperäiseen sumuun ja kosteus tuntui tiivistyvän iholle asti. Pohjois-Norja ei säästellyt karismaansa, vaan teki kertaheitolla lähtemättömän vaikutuksen.

Meidän reissumme suuntautui akselille Bodo – Ballangen – Narvik ja matkakumppaneina meillä oli rakkaat ystävät. Viikko riitti tälle reissulle nippa nappa, mutta seuraavalle matkalle suunnittelimme varaavamme ainakin kymmenen päivää. Jos nautit koskemattomasta luonnosta, kalastuksesta ja retkeilystä vuoristoilmassa, etkä kavahda automatkailua, voimme vain lämpimästi suositella Norjan rannikkoa. Kuvat puhukoot puolestaan, vaikka ovatkin vain kalpea aavistus siitä tunnelmasta, mikä noilla leveysasteilla vallitsee.

Liityn siihen joukkoon, joka toteaa, että näille seuduille on pakko palata ♥

Jenni

Comments

Vekarus
Reply

Ihana matka teillä!

Kun olette pohjois- ja länsirannikon kolunneet, suosittelen tutustumaan siihen aurinkoisempaan Norjaan eli Norjan itärannikkoon valkoisine kylineen. Sielläkin on niin kaunista!

Jenni

Kyllä, sellainen olo tuli, että tuo maa täytyy nähdä, niin kauniita kyliä tuli vastaan pohjoisessakin. Ei auta kuin uutta reissua suunnitella <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website