Tervetullut perjantai

IMG_0291

Se yllättää joskus, turnausväsymys! Silloin on kiitollinen, että vääjäämättä viikon lopussa tulee perjantai, joka tarkoittaa sitä, että saa ihan luvan kanssa heittäytyä villasukkamoodiin! Olen päivittäin onnellinen siitä, kuinka inspiroivaa, positiivista ja iloista työtä saan tehdä. Siitä huolimatta väsymys välillä yllättää ja saa toivomaan ihmeitä, kuten vaikkapa superorganisaattoria, joka järjestelisi paperit ja soittaisi muutaman vähän kinkkisemmän työpuhelun. Tai supersiivoojaa, joka hyräillen tulisi ja hoitaisi pyykkikasat, tiskit ja vielä lopuksi keittäisi hyvät kahvit.

IMG_0298

Olen pohjimmiltani sitä mieltä, että arki on parasta kun asenne on oikea. Ja toisekseen onnea voi tehdä aika paljon itsekin tarttumalla unelmiin ja tarpomalla määrätietoisesti niitä kohti! Silti voi  välillä vähän uuvahtaakin. Ja tällä viikolla kyllä myönnän olleeni hiukkasen uupunut.

Mutta kuin tilauksesta, nyt on perjantai ja ajattelin viimein voittaa tämä viikkoja jatkuneen flunssan ja tavoistani poiketen koittaa nukkua myöhäiset päiväunet!

Ihanaa ja erittäin tervetullutta viikonloppua ystäväiset!

Jenni

P.S. Ei tullut ketään supertehokasta joten tartuin toimeen itse. Soitin puhelut ja paperipinotkin pienenevät kokoajan. Pyykkikone lauloi koko eilisen. Niin ja ne hyvät kahvitkin keitin!

 

IMG_0292-2

Comments

Sanna
Reply

Kauniita kuvia

Jenni

Kiitos Sanna <3

Katri
Reply

Kuulostaa hyvältä, asiat järjestyvät. Pienikin tauko viikkoon tekee ihmeitä, ja kun saa muutaman roikkuvan puhelun tai hankalan asian roikkumasta, mieli kevenee kummasti.. Ihanaa, raikasta viikonloppua, kuvasi ovat taas niin ihania!! 🙂

Jenni

Juuri näin Katri, se on toisinaan pienestä kiinni! :)Ja kiitos kaunis 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website