Toukokuun kuulumisia

Yhtäkkiä se sitten vain on kyselemättä täällä, kesä. Terassin ovi on auki, kiikku narisee kotoisasti ja grillissä paistuu kesän maut. Mielestäni nämä toukokuun lämpimät tuntuvat aina erityisen ihanilta, vähän kuin bonukselta sen päälle, mihin me suomalaiset olemme tottuneet. Punatukkaisena, kun iho tulistuu pelkästä auringon ajattelusta, en ole koskaan ollut helteiden ystävä. Mutta kukapa ei rakastaisi tätä lempeää lämpöä, lintujen loputonta konserttia ja joka paikkaan puhkeavaa vihreää.

Pihaprojekti käy meillä tällä hetkellä kuumana, kovasti odottelemme kaivuria saapuvaksi tontille. Osa nurmikosta on jo kylvetty, mutta työmaatahan tuossa riittää tällä ja aika monelle tulevallekin kesälle. Mutta ei haittaa yhtään, sykkeeni laskee heti kun pääsen tarttumaan haravaan, tai työntämään sormeni multaan.(

Kasvihankinnoista sen verran, että edellisestä pihasta viisastuneena, istutukset keskitetään oikeastaan yhteen isoon istutusaltaaseen pensasaitojen ja puiden lisäksi. Katsotaan nyt, maltanko pysyä suunnitelmissani, vai houkuttelevatko puutarhaosastot tarttumaan muutamaan extrakaviin pihasuunnitelman ulkopuolelta..

Kiinnostaisiko teitä muuten pihajutut enemmän ja yksityiskohtaisemmin? Voisin mieluusti kirjoitella tästä lempiaiheesta tarkemmin!

Ihanaa iltaa!

Jenni

Comments

Greta
Reply

Ihana kesä! puutarhajutut kiinnostaa kyllä todella, olisi mukava seurata teidän pihapuuhia. Meillä on nimittäin aika sama malli pihalla, kaivuria odotellaan ja kasvien ihmeellistä maailmaa tutkaillaan.

HannaL
Reply

Ilman muuta kiinnostaa pihahommat! Meillä on vanha pihapiiri ja uusi talo. Puita olemme kaataneet ja uutta nurmikkoa on pitänyt rakennustöiden jälkeen istuttaa, mutta uusia istutuksia ei olla vielä laitettu. Aina voi sitten ottaa vinkkiä ja ideoita toisten tekemistä jutuista.

Maarit
Reply

Mikä tuo ihan vaalea laatta on?

Jenni

Laatta on Terratintan ja löytyy Laatta Leevin valikoimista!

seuraaja
Reply

päivitätkö vielä tätä sivustoa?

Jenni

Hiljalleen päivittelen taas tauon jälkeen! 🙂

Raksa
Reply

Hei
Kivan näköinen takka, mikä pinnoite tai värisävy siinä on?

Jenni

Hei! Takka on pinnoitettu hiertäen saneerauslaastin ja hienotasoiteen sekoituksella. Pinnan on tehnyt muurari, joten tarkasta sekoitussuhteesta en osaa sanoa! 🙂 Ollaan tykätty tosi paljon!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website