Tulossa esittelyyn: Sukutilan puutarhassa

Syreeni
Shiren hevonen
Aittarakennus

Kuvitelkaapa lämmin ja utuinen kesäpäivä. Istahdatte aitan rappusille ja ainoa ääni korvissa on linnulaulun lisäksi hevosen hännän laiska huiske, kun se ajaa paarmoja pois ympäriltään. Ympärillä levittyviä peltoja on viljelty jo kauan ennen sinun syntymääsi. Myös aitan rappusilla on istunut joku toinen paljon sinua ennenkin. Mitähän lie on ajatellut istuessaan?

Tämä kaikki on todellisuutta ainakin täällä, sukutilalla, jossa trendeistä ja ajan muoti-ilmiöistä puhuminen tuntuu jotenkin huvittavalta. Täällä pöytään pistetään parempaa pellavaa, sitä samaa, jota on käytetty aina ennenkin. Ruusukuppeihin kaadetaan presidenttiä ja maustetaan se lorauksella kermaa.

Nyt ulkona sataa räntää, joten sitä suuremmalla syyllä uppoudu hetkeksi näihin hellepäivien tunnelmiin. Lisää sukutilan tarinaa kuulette loppuviikolla!

Jenni

Vanha Kannu
IMG_7742
Juhannusruusu

Comments

Päivi Peltotien päästä
Reply

Kauniit kuvat ja ihana teksti! Tätä esittelyä odotan innolla : )
Samoja asioita minäkin oon monesti miettinyt, kun katselen ympärillä olevia peltoja. Vaikka olen itsekin melko innokas some-ihminen, niin monesti ne kaikki ”hömpötykset” tuntuvat kaukaisilta asioilta täällä maalla asuessa ; )

Jenni

Eikö vain! Omakin maalaisminä herää aina tuollaisessa ympäristössä vahvasti henkiin. 😉

JohannaL
Reply

Ihania kuvia, voin oikein kuulla tuon hevosen hännän huiskeen 🙂

Jenni

Se ääni kuuluu lapsuuden kesiin <3

Lyydia
Reply

Minäkin kuulen tuon hevosen hännän laiskan huiskeen 😉
Kiva teksti ja kuvat, veivät ajatukset todellakin maalle!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website