Tyhjän tilan kauneus

Tikkurila omenankukka

Valmista, vihdoinkin! Tyttärien huone on hyvällä mallilla, eli sisustusta vaille valmiina. Katselin valmista huonetta pitkät tovit ja en voi kuin ihailla tyhjän tilan kauneutta. Ihmisillä on tapana täyttää kaikki ympärillään oleva tila. Tyhjänä tilassa on jotakin kummallista kauneutta, jota ei millään esineillä voi saada aikaan. Valo kulkee vapaasti ja hengittäminen on helppoa.

Aurora

Eläminen huoneessa kävisi kuitenkin pidämmän päälle aika hankalaksi, joten kai on tarpeen tarttua porakoneeseen ja ruuvailla hyllyjä vaahtokarkin värisiin seiniin, kantaa sängyt paikoilleen ja levittää matot lattioille. Ja tärkeintä ei saa unohtaa, tupaantuliaisten kunniaksi on kyllä järjestättävä pillimehukestit!

The Dots, String Pocket

Lupaan laittaa kuvia sisustuksesta, se on kovasti jo tekeillä.

Kaunista torstaita ystäväiset!

Jenni

Comments

Jenni

🙂 Iso vau!

JohannaL
Reply

Näyttää herkulliselta, lopputulosta odotellessa 🙂

Jenni

Valmistuu, valmistuu, hitaasti mutta varmasti! 🙂

Vekarus
Reply

Ihanat seinät ja lattiat!

Jenni

Kiitos! :)Jospa niille kuitenkin jotakin täytettä keksisi! 😉

Inka
Reply

Ihanaa! Onnea tilan valmistumisesta!

Jenni

Kiitos Inka <3

Marja
Reply

Upea! Onko tuo lattia siis maalattu vai mitä? Mulla näet suunnitelmissa tyttärien huoneiden lattioiden maalaus valkoisiksi… nyt kellastunutta pyökkiparkettia…

Jenni

Lattia on betoluxilla maalattua käsittelämätöntä lankkuparkettia. Eli puupinnan päälle maalattu. 🙂 Mutta olen useammalta kuullut, että hyvin hiottuna myös käsitelty parketti imaisee tuon betoluxin. Siitä vain kokeilemaan! Ja älä osta vesiohenteista betoluxia..

Piia
Reply

Hei!
Onko seinät maalattu vaahtokarkki sävyllä vai millä? Kauniin väriset 🙂

Jenni

Kyllä, seinissä on vaahtokarkin sävy 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website