Tyyli on vapaa

Olen paljonkin pohtinut omaa sisustustyyliäni, alan harrastajaksi kun voisin itseäni tituleerata. Vuosien saatossa olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että oma tyylini on yksinkertaisesti vain vapaa. Ja naisena tietenkin alati muuttuvainen. Toisaalta olen löytänyt myös sen kaiken muutoksen keskellä kulkevan punaisen langan, joka kohdallani koostuu rakkaudesta kaikkeen aitoon ja luonnolliseen, puusta pellavaan. Olen myös aikaa sitten lakannut vannomasta, että jotakin tuotetta ei enää koskaan nähdä kodissamme, eihän elämästä nimittäin koskaan tiedä.

Sisustuksen persoonallisuus syntyy mielestäni ennen kaikkea yhdistelmistä. Tuotteet ovat kaikkien saatavilla, mutta niiden yhdisteleminen taas tuottaa parhaimmillaan riemastuttavia ja oivaltavia kokonaisuuksia, jotka ilahduttavat sisustajan silmää. Luonnollisuuden lisäksi minua ilahduttaa aina kun näen jonkun ylittelevän sisustuksen genrerajoja kekseliäästi. Oikeita ja vääriä ratkaisuja ei olekaan, kun sisustamisesta puhutaan. Rujo muuttuu oikeassa seurassa herkäksi ja kauniiksi ja toisinaan selkeän skandinaavisuuden aikakautena enemmän voikin olla enemmän.

On hauskaa huomata, että kuvakulmaa kääntämällä myös omasta kodista voi saada hyvin erilaisia puolia esiin, vai mitä tuumitte tästä, annoksen bling blingiä saaneesta asetelmasta? Ja parasta on, että kaikki kukat saavat kukkia, on kyse sitten uhkean rohkeasta hortensiasta, jonka yksi kukkavarsi riittää täyttämään maljakon, tai karun kauniista kaktuksesta, joka ei koreile kukinnoilla, vaan ryhdikkäällä asenteellaan.

Miten siellä? Onko tyyli myös vapaa?

Pus.

 Jenni

Comments

ankku
Reply

Kyllä. tyyli on yhtä lailla vapaa. Vaaleus viehättää ja kotinne näyttää oikein kauniilta. Sisustus muovautuu ajallaan uomiinsa. 🙂

Jenni

Kyllä, maltti on tässä touhussa valttia <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website