Ulkoruokintaan!

IMG_5624

Huhtikuussa voi jo hyvin siirtyä ruokailemaan ulos, ainakin jos ilmasto muistuttaa enemmän Suomen juhannusta, kuin perinteistä huhtikuuta. Takaterassimme jää pohjoisen puolelle (josta muistetaan kesähelteellä olla tyytyväisiä!), joten alkukevään terassikahvit ja ruokailut suoritetaan etuterassilla. Kevyttä Ikean pöytäryhmää on helppo siirrellä paikasta toiseen pihamaalla. Pienen pöydän ympärille mahtuu muuten hämmästyttävän monta ruokailijaa ja kahvittelijaa. Tuoleja ja jakkaroita haalitaan vain tarvittava määrä. Arkinen Chili con carnekin maistuu niin paljon paremmalta ulkona!

..Sormissa on rakot haravoinnista ja niskat ovat jumissa, lisää näitä päiviä, ettei työpäivän jälkeen sisälle malta ollenkaan!

Aurinkoista keskiviikkoa ystäväiset ♥

Jenni

IMG_5605
IMG_5617
IMG_5603-2

Comments

Inka
Reply

On kyllä ollut kerrassaan upeat ilmat. Meilläkin on eletty pitkälti parvekkeella. 🙂

Jenni

Tämä on kyllä niin vuoden parasta aikaa, bonuslämpimiä, kun kukaan ei ole osannut ihan näin lämmintä odottaa!

Katri
Reply

Eilinen oli kyllä niin ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä! Mekin aloitimme terassiruokailukauden. On mukavaa, kun keittiö-olohuoneesta pääsee terassille, niin on helppo roudata ruokailutavaroita. Se oliskin meidän toiveiden kärkipäässä myös seuraavassa kodissamme.. Tuntuu, että kaikkia toiveita on mahdotonta saada yhteen! 🙂 Täytyy alkaa priorisoimaan..

Jenni

Mitä lähempänä terassin ovi on keittiötä, sen kätevämpi! 🙂 Meilläkin takaterassille kulku keittiöstä kätevää, mutta tuonne eteen saa mennä eteisen kautta.

Kieltämättä kaikkia toiveita ei samaan taloon saa millään mahtumaan! 🙂

Hanna
Reply

Onko terassinne komposiittiia vai miten se on käsitelty?

Jenni

Moi Hanna!
Terassi on normaalia terassilautaa, joka on käsitelty kelonharmaalla puunsuojalla. Tykkään sävystä kovasti! 🙂

Henna
Reply

Ihanat, tunnelmalliset kuvat! ♥ Näistä auringon lämmittämistä päivistä pitää kyllä ottaa kaikki irti. 🙂

Jenni

Kiitos Henna <3 Ihan parhaita nämä kevään lämpimät! 🙂

Saija/Tasapainoa tavoitellen
Reply

Sää on kyllä antanut nyt parastaan. Minulla on meneillään kauhea sisustuskriisi terassin suhteen ja ihana oli nähdä kuvia teidän terassista.

Jenni

Joka kevät sama juttu, mäkin pyörittelen aina terassikalusteita, kauniita on kaupoissakin tarjolla tosi vähän! 🙂 Isomman terassin keväsiivous on täällä vielä edessä..

Ruut
Reply

Täällä taas ollaan töissä niin paljon ulkona, että olen sisällä välillä ihan mielelläni 😉 Mutta kyllä tuo sää on saanut illatkin kulumaan ulkona nyt viimeiset päivät. Voikohan sitä ulkoilla liikaa? Mukavaa torstaita!

Jenni

Raitisilmamyrkytys! 😉 Luulen, että talven sisälläoloa vasten saa ulkona viettää aika paljon aikaa huoletta! 😉 Mukavaa viikonloppua Ruut! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website