Uusia sävyjä ja kämmekkäherätys!

tuoli2

Löysiväthän ne meillekin, kulta ja kupari. Jotenkin ne sopivat erityisen hyvin tähän syksyyn. Näin pieninä ripauksina nämä trendivärit lämmittävät sisustusta mukavasti.

Syksy on nielaissut minut kyllä kiireisiinsä niin, että aika tuntuu olevan kortilla kokoajan. Viikonloppuna meillä tuplajuhlitaan esikoista ja kuopusta. Sain pienimmältä suklaakakkutilauksen, katsotaan mihin rahkeeni riittää! Juhlat pimeimmän syksyn keskellä ovat kyllä enemmän kuin tervetulleet! Listalla on ehdottomasti suklaakakun lisäksi ainakin pähkinöitä, juustoja ja hilloja! Sattuuko muuten keneltäkään löytymään tajunnanräjäyttävää suklaakakun ohjetta?

tuoli1
senkki1
kynttila5

Kummallinen valoilmiö, aurinko ilmeistyi tänään esille ja muistutti taas siitä, kuinka pimeitä viimepäivät ovatkaan olleet. Kylmiä syyspäiviä ovat täällä ilahduttaneet erityisesti Ululain kämmekkäät, jotka stailin ulkomuotonsa lisäksi ovat huippukätevät. Valokuvaamisessa tottakai, mutta myös kaupassa, tankilla ja tekstiviestiä kirjoittaessa. Tiedäthän aina silloin, kun tavallinen hansikas on riisuttava hankalasti hampaisiin tai kainaloon. (Ja tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihastus -ja ahaaelämys, kun näin vanhana hoksaa jotakin oikein kätevää! )

P.S. Täällä järjestellään ihania joulukuvauksia, niistä lisää saatte kuulla ihan lähiaikoina! Olen niistä aika täpinöissäni! 

Toivoa torstaihinne ihanat! <3

Jenni

kynttila4

 

 

Comments

Tiina
Reply

Ihana kynttelikkö! Mistä? Multa löytyy tajunnanräjäyttävä kakkuohje facebookin Parhaimmat reseptini- ryhmästä. Käy liittymässä. Siellä on muitakin hyväksi koettuja ohjeita 🙂 tein juuri itse kuopuksen synttäreille suklaakakun. Meni kuumille kiville, eikä murustakaan jäänyt räävittäväksi 😀

Jenni

Täytyypä liittyä, kuulostaa hyvältä ohjeelta! Unohdin jutussa mainita, että kynttelikkö on itse tuunattu! Ostin punaisena sen prismasta huikeaan hintaan 9,95! 🙂 Näin siinä heti potentiaalia ja suhauttelin sen spraymaalilla kupariseksi! 😉 Nyt tykkään siitä hurjasti!

HANNA
Reply

Ihania kuvia! Tuo betonikynttiläjuttu on ihastuttava…! (Yritän taistella sitä vastaan, en tartte oikeasti enää yhtää kynttiläkippoa.)

Meillä on myös viikonloppuna keskimmäisen ja kuopuksen yhteissynttärit! 3+1 päivät.

Mun vakkari suklaakakkupohja on taas tulossa ja tässä ohje siihen:
http://www.kinuskikissa.fi/meheva-suklaakakkupohja/

Tähän valkosta ja tummaa suklaata väliin. Kyllä maistuu 🙂

Esmeraldaksen juustokakku on myös aivan ihan älyhyvää! 🙂

http://esmeraldas.bellablogit.fi/suklaan-rakastajan-unelmakakku/

Kivoja juhlia!

Jenni

Kiitos resepteistä, tiedä vaikka menisi nyt testiin, kuulostaa herrrkullisilta! 😉

Viivi / Valkoinen Soihtu
Reply

Ihana tuo kynttelikkö! Hienosti tuunattu!!!

Kivoja synttäreitä! Suklaakakut on parhaita♥

Ride
Reply

Ihana kynttelikkö! Voiko niitä olla muka liikaa???? 🙂 Ja tollaset kämmekkäät olis kyllä just paikoillaan näillä keleillä. Mukavia synttärikemuja sinne teille!

Jenni

Niitä ei voi olla liikaa! 😉 Kiito, oli varsin mukavat synttärit! Touhua riitti niin, että tää päivä on vain palauteltu! 😉

Leave a comment

name*

email* (not published)

website