Vaaleanpunainen pilvi..

hotelli1

..hälvenee päässäni vähitellen, vaikkakin jätti jälkeensä mukavan pehmoisen tunnelman vielä tähänkin iltaan. Vietimme miehemme kanssa yhteiselomme pyöreitä vuosia. Kymmenessä vuodessa tämä mies on totisesti oppinut, mistä naruista pitää vedellä, että vaimon saa kehräämään tyytyväisenä.

Kiireellä eilen töistä tullessani olohuoneen lattialle oli levitetty uusi, pari kuukautta tilauksessa ollut matto, keittiön pöydän ääressä ruokaili perheen lisäksi lastenhoitaja ja koti oli siivottu tip top. Sain liikuttavien sanojen saattelemana pinon  taitettuja valkoisia papereita. Paperit kuvastivat elämää, se on käsissämme ja valmiiksi kirjoitettu, vaikka emme vielä tiedäkään, mitä seuraavaksi tapahtuu. Niisk. Sain luvan avata vain yhden paperin kerrallaan.

Vaiherikkaan päivän jälkeen päädyimme hotelliin sopivan kauaksi kotoa. Eikä mihin tahansa, vaan vastavalmistuneeseen sellaiseen, jonka sisustaminen oli hoidettu eleettömän tyylikkäästi. Vatsatauti, valvominen ja työn haasteet huuhtoutuivat tämän yllätyksen myötä mielestä tehokkaasti.

Tämä mieheni järjestämä miniloma sai minut ajattelemaan onnea ja ystävyyttä noin niin kuin yleisemminkin. Eilinen päivä oli ehdottomasti elämää elokuvassa- osastoa ja mietin hetken, kannattaako aiheesta edes kirjoittaa. Jotenkin on niin paljon luontevampi avata sanainen arkku silloin, kun on kaksi päivää kirjaimellisesti oksentanut vatsahappoja ylös tai silloin, kun mustikkasoppa kaatuu matolle. En ole ajatusteni kanssa yksin, vaan samoja teemoja on pohtinut myös Kirsi Piha  Hesarin kolumnissa.

hotelli2

Otin riskin ja kerroin teille molemmista. Sekä karmivasta vatsataudista, kun konttasin olohuoneen halki vessaan, että siitä kun tunsin hetken olevani maailman merkityksellisin nainen. Otin riskin siksi, että omat kokemukseni ystävistä ja ihmissuhteista eivät ole Kirsi Pihan kolumnin kaltaisia, vaikka tunnistankin lajityypin ja toisinaan noita piirteitä myös itsessäni. Ystävyys näyttäytyy kuitenkin minulle aitona ilona toisen onnesta ja luotettavana olkapäänä mutkaisemmalla tieosuudella.

Mitäpä minä toistamaan, kun Kirsi sen jo sanoi:

”..Eikä siinä mitään, tärkeää se on. Mutta jos samalla unohtuu se kuinka tärkeää on jakaa omaansa ja olla vastaanottamassa toisen ihmisen elämää, saattaa peili jäädä vähän kylmäksi..”

Saa jakaa rohkeasti niin huonot kuin hyvätkin uutiset. Sitä on ystävyys.

Niin ja miten tämä liittyi sisustusbloggaamiseen? Ei varmaan mitenkään! 😉

Jenni

hotelli3

Comments

Jenni

Totta! <3 ja tämän naisen polvet notkuvat Hyvin järjestetyistä yllätyksistä, kenenpä eivät! 🙂

Virpi
Reply

Se on juuri niin, kuin kirjoitat ”saan jakaa rohkeasti niin huonot, kuin hyvätkin uutiset. Sitä on ystävyys.”

Jenni

Kyllä, ja se ei suinkaan ole itsestäänselvyys! 🙂

Irina
Reply

Juurikin näin.
Onnea pyöreiden johdosta. <3

Jenni

Kiitos <3 ja kyllä, se on just näin! 😉

JohannaL
Reply

Onnea pyöreistä! Ihana pöytä.

Jenni

Kiitos! 🙂 Hotellin huoneet oli hurmaavasti sisustettu!

Jenni

<3 <3 ;)

Ride
Reply

Onnea teille täydestä kympistä! Hieno ylläri!

Jenni

Kiitti! <3 Kyllä, olen samaa mieltä 😉

Inka
Reply

Upea yllätys! Hieman pistää kateeksi… 🙂

Jenni

;D Kieltämättä olisin itsekin itselleni kateellinen tästä ylläristä! 😉

Lotta
Reply

Ihana ylläri – onnittelut! <3 🙂

Jenni

No eikö! 😉 Kiitos! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website