Vähitellen rakentuva taulukollaasi

Sain Valkoisen Lautturin verkkokaupasta muutaman valokuvateoksen, jotka tulivat sattumalta sopivasti juuri siihen hetkeen, kun suunnittelin yläkerran käytävänpätkälle sopivaa taulukollaasia. Mielestäni juuri tälläiset kulkutilat kaipaavat erityisesti seinille jotakin, joihin katse saa kiinnittyä.

taulukollaasi, juliste

Taulukollaasi rakentuu vähitellen ja nämä Jarmo Mikkilän teokset*, pohjoisessa Suomessa otetut valokuvat, saavat kunnian olla ensimmäisiä teoksia yhdessä Sarin ihanien töiden kanssa. Pienissä kehyksissä on muuten iki-ihastus, Taulun&Tapetin Pässi. Kollaasi saa täydentyä ajan kanssa itselle tärkeillä ja puhuttelevilla teoksilla. Messinkiset kehykset tuovat mustien kehysten rinnalle sopivasti kepeyttä. Tykkään taulukollaaseissa harkitusta epäsymmetriasta ja yllätyksellisyydestä, mielestäni se tuo kokonaisuuteen mielenkiintoa. 

Mikkilä, taulukollaasi
taulukollaasi

Rakastan monenlaista taidetta, on kyse sitten julisteista tai uniikeista teoksista, mielestäni ne sopivat samalle seinälle mainiosti.

taulukollaasi, tammiparketti, novafloor

Muilta osin yläkerran sisustaminen on vielä aika vaiheessa, viime lauantaina maalailun sijaan leivoin, joten meidänkin makkarimme seinät ovat vielä toistaikseksi valkoiset.

Löytyykö sinun seiniltäsi julistetaidetta?

Jenni

*Tuotteet saatu blogin kautta

Comments

Minttu
Reply

Kaunis kollaasi sinne jo muodostunut! Valokuvissa (ja tauluissa) vain on sitä jotain, niiden äärelle pysähtyy toisinaan todella pitkäksi aikaa. Itse olen alkanut taas kaivata valokuvia osaksi sisustusta, ovat olleet nyt toistaiseksi poissa kun en oikein ole löytänyt sopivaa paikkaa niille.

Jenni

Valokuvat tekevät jotakin syvyyttä sisustukseen, josta myös itse tykkään. Tähän olisi luontevaa lisäillä vaikka itse otettujakin valokuvia kollaasin jatkoksi 🙂

Elina
Reply

Kaunis kollaasi rakentumassa <3 Olen myös ihan vaiheessa meidän uuden kodin taulujen kanssa. Jotenkin sen reiän poraaminen on mukamas niin lopullista, että haluaa pohdiskella pidempään minne minkäkin taulun ripustaa.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website