Valkoinen valo

KAnnustalo Aurora

Tiedättehän nämä syksyn ensimmäiset pilvettömät pakkaspäivät, kun valo on upean valkoista. Meidän kotimme on ehdottomasti kauneimmillaan tässä valossa. Huonekalujen sävyt näyttävät raikkailta ja lattia juuri oikean valkoiselta. Nämähän ovat tietenkin makuasioita, mutta minun mielestäni juuri tämä puhdas valon sävy on talven parhaita juttuja!

Ylimmässä kuvassa on hauska, vähän erilainen kuvakulma vaihteeksi olohuoneesta. Takkaa on lämmitetty ahkeraan, aamuisin alkaa olla nimittäin totisen kylmä! Takka on tärkeä osa talven lämmitystä tunnelman luomisen lisäksi.

Toteutin erästä ihanaa jouluista kuvaprojektia tänään, sen antia pääset varmasti näkemään myös täällä blogissa! Oli jotenkin koomista kaivaa jo joulukoristeita esille, mutta toisaalta tuli kyllä kutkuttava tunne, tiedä vaikka jokin niistä saisi jo jäädäkin..

kynttilät
tähti

Lapset lähtivät syyslomailemaan uuteen ihanaan mummilaan, joten töiden lisäksi tämän mamman iltaan kuuluu ratsastusta ja rentoilua.

Ihanaa perjantai-iltaa!

Jenni

Ihanat pakkauslaatikot Pomarbo
Ihanat pahviset pakkauslaatikot Pomarbo

Comments

Jenni

Kiitos <3

Marja
Reply

Mä täällä ihan ääneen miehellekin totesin, että teillä on kaunein koti mitä tiedän! Juuri sellainen mistä minä haaveilen. Kaunista!

Jenni

Voi Marja! <3 -olipas se kauniisti sanottu :') Ja mä kun olen sun kotisi ja blogisi suuri ihailija, mielestäni teillä on Niiin kaunista! <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website