Valkoista valoa ja taidetta

Heti kun maahan sataa yksi senttimetri lunta, muuttuu valon sävy ihan erilaiseksi. Siinä missä heinäkuun valo tuntuu omiin silmiini liian kovalta, on alkusyksyn pehmeä valo tämän lumen tuoman valkoisen valon ohella suosikkini.

Koti näyttäytyy eri valossa erilaiselta. Nappailin kuvia vain siitä ilosta, että kerrankin sävyt olivat raikkaita myös linssin takaa, luksusta marraskuussa. Tuntuu hassulta, että ihan kohta tulee vuosi siitä, että muutimme uuteen kotiin. Viime vuonna marraskuussa kaikki kapasiteetti ja ylikin oli käytössä raksaprojektissa, nyt on onneksi aikaa nauttia joulunodotuksesta ihan eri tavalla. Isänpäivä avasi meillä myös jouluun asti kestävän juhlakauden, syntymäpäiviä ja pikkujouluja riittää lähes joka viikonlopulle.

menu valaisin, eames tuoli, muotocom
sisäikkuna
sisäikkuna

Elina sipilän Kare on valkoitunut olohuoneen seinälle, sen sävymaailma tuntuu istuvan tähän kotiin oikein erityisen hyvin. Kotoa löytyy myös kaksi muuta isompaa taideteosta, Virpi mäkisen Aamu satamassa ja Kaisu Sirviön ja Sanna Sipin yhteistaideteos. Toisaalta tykkään fiiliksestä, joita lattialla nojailevat työt tuovat, mutta ajatuksena on silti löytää näillekin teoksille paikka seinältä. Ehkä jompi kumpi päätyy pianon yläpuolelle. Odotan kuitenkin ensin mattoa, jonka olen pianon eteen tilannut, ennen kuin naulailen tauluja seinille. 

elina sipilä kare
olohuone, teritalot

Onnistuimme bongaamaan jostakin flunssan ja koko viikon on riittänyt kotitoimistolla seuraa sairaslomalaisista. Itsekin olen ollut poikkeuksellisen väsynyt ja viluinen, toivotaan, ettei tauti kokonaan kamppaa.

Kaunista keskiviikkoa,

Jenni

Leave a comment

name*

email* (not published)

website