Vanhat uudet artekit ja suloinen seitti

Kesä on nyt todella täällä ja säätkin ovat onneksi sen verran suosineet, että kalenterin lisäksi myös ulkona on tuntunut kesälle. Koko koti on huolettomassa kesäasussa (lue hälyttävän sotkuisena) kun reissukasseja puretaan ja uusia pakataan, hiekkaa kulkeutuu sisälle kiloittain ja jollakin on aina nälkä, eli jääkaapin sisältö on suurimman osan ajasta pöydillä. Ihana elämänmakuinen kesäfiilis siis!

sisäikkuna
Ostin kukkiakin ja keskimmäinen kysyi, mitä nämä rumat pallerot ovat? 😀

Lomaa odottaneita rästitöitä on tietenkin taas kertynyt luvattoman pitkä lista, vaikka olen koittanut muistuttaa itseäni myös lomailun varsinaisesta tarkoituksesta, levosta. Listalla on nyt kuitenkin pari kohtaa vähemmän, kun ehdin viimein kiikuttaa kolme kappaletta Artekin ritiläpenkkejä ja Mademoiselle keinutuolin maalaamoon ja rullalla odottaneet taideteokset kehystämöön. Ritiläpenkit ovat ehtineet jo kunnioitettavaan 35 vuoden ikään ja Mademoisellessakin on ehditty kiikkua jo kuutisen vuotta. Vaihtelun vuoksi halusin penkit mustana ja kylläpä ne näyttävätkin kivalle ja raikkaalle muuten niin valkoisessa kodissa.

seitti, 1kertaa2
kaktus, betoniruukku

1 kertaa 2 malliston Seitti-tyynynpäällinen sopii mielestäni täydellisesti kiikkustuolin kaveriksi. Taulut taas seikkailevat vielä ympäri kotia, montakin ihanaa paikkaa olen niille keksinyt, mutta maltan makustella rauhassa, niin ei tule kovin montaa turhaa reikää tehtyä seinille.

seitti, tyynynpäällinen,1kertaa2
1kertaa2, seitti

Rästitöiden listalla roikkuu vielä aikamoisen monta kotiin ja sisustamiseen liittyvää juttua, mutta itse starttailen lomaani nyt mökkireissulla niin makealle mökille, että ehkä saan luvan kuvata sieltä muutaman otoksen teillekin <3

Ihanaa Heinäkuuta kuomat! Joko olette lomatunnelmissa?

Jenni

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Musta sopii kyllä hyvin penkkiin ja tuoliin, tuo kivaa kontrastia. Apua, mikä upea taulu siellä nojailee ritilä penkin päällä <3 <3 <3 Teillä on niin nättiä ja kodikasta!
Rentoa lomaa sinne!!!

Tiina
Reply

Upealta näyttävät Artekit mustana! Ja niin kuin Päivi S. jo kirjoittikin, aivan upea taulu. Saanko udella sen alkuperää?

Jenni

Hei! Taulusta on tulossa vielä erillistä postausta, mutta on Elina Sipilän litografia-työ, Kare nimeltään! <3

Aikku
Reply

On kauniit Artekit ja tuo uudelleen maalaus on hyvä valinta.Ajattomia huonekaluja.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website