Värin arvaisitkos jo?

IMG_6909

..Se on keltainen, se on keltainen, se väri on keltainen.. Tämä lasten jollotus pyöri päässä kun tässä eräänä aamuna huomasin ilokseni, että tulppaanini kukkivat, sittenkin. Pieni mutta juttuun tosin liittyi. Ostin syksyllä viisikymmentä kukkasipulia. Pussissa luvattiin olevan hempeä värikirjo vaaleanpunaisia, valkoisia ja pinkkejä yksilöitä.

No näette kai kuvasta kuinka kävi? Kyllä, penkistä tosiaan nousi keltaisia, violetteja ja oransseja tulppaaneja. Joko olen pahasti värisokea, tai sipulien pussittajalla oli jäynät mielessään. Eikä tämä ole ainoa kummallisuus puutarhassani. Viime kesänä ostin valkoisen ruusun, johon osa kukista tulikin tummanpunaisena..

IMG_6908

Tätä on kai kokemattoman puutarhurin arki. Se mitä maahan istutat, ei välttämättä kerro mitään siitä, mitä maasta keväällä nousee. No säilyypähän jännitys. Sinä päivänä, kun omena-ja kirsikkapuuni alkavat tuottamaan banaania ja appelsiinia, voisin kuitenkin testata ja hakea Nobelia tai ainakin jotakin paikallista keksijäpalkintoa. Jotakin taikaahan täytyy puutarhurissakin silloin olla.

Ihanaa sunnuntaita! <3

Jenni

IMG_6928-2
Mielenkiintoista nähdä tuottaako tämä puu tosiaan kirsikoita.
IMG_6935

 

 

Comments

Viivi / Valkoinen Soihtu
Reply

Hihii, hauska:D Mutta tuohan on tosiaan jännää, kun koskaan ei voi tietää, mitä sieltä lopulta tupsahtaa esiin:D Ihanat tulppaanit!

Jenni

Kyllä, pitäähän sitä äitien elämässä jotakin jännitystä olla 😉

Sanna/ Kotvasia
Reply

Heh, vai johtuuko tää siitä, että eri ihmiset näkevät värit niin eri tavalla? Jos mun mielestä, joku on oranssi, se on miehen mielestä keltainen jne. Tosin aika jännä, jos joku ei vaikka erota valkoista ja keltaista toisistaan..

Kauniita tulppaanit ovat kaikesta huolimatta!

Jenni

Hih! Toivottavasti en näe värejä nin eritavalla, että olisin oikeasti ostanutkin tuon värisen kukkasipulisekoituksen, vikka kuvittelin ostavani hempeitä sävyjä! 😉 Kauniita ovat, ei voi kieltää! 🙂

Katri
Reply

Oi jestas teillä on jylhä ja upea talo!! Myönnän, että minua ehkä kyllä harmittaisi, jos sipulit paljastuisivat väärän värisiksi kukkijoiksi.. Ei sillä, ihana tuo värikimara on, piti sitä heti kehuakin! Mutta jos on suunnitellut jotain harmoonista kokonaisuutta ja sitten tulee ylläreitä, niin ymmärrän ihmetyksen. 🙂

Jenni

Oi kiitos! Tykätään talosta kyllä kovasti 🙂 Pakko sanoa, että kyllä muakin vähän kiristi, kun värit oli ihan muuta mitä piti 😉 Mutta ihan kaunis noinkin!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website