Vielä jaksaa..

..joulujuttuja nimittäin. Tänä vuonna en yllättävää kyllä ole vielä yhtään kyllästynyt joulukoristeisiin, kuuseen tai kukkasiin. Päinvastoin, tuntuu jo nyt haikealta, että kohta koti riisutaan taas arkiasuunsa!

Nyt vielä kuitenkin viikon verran aion nauttia täysin siemauksin kimaltelevasta kuparista, ritarinkukista, hyasinteista ja kynttilöistä. Arkea kyllä sitten piisaa! Ehkäpä kyllästymistä ei ole siksikään, että joulukoristeisiin ei juuri tonttuja kuulu. Lastenhuoneista löytyy muutama pikkutonttu, muuten koristeet ovat enemmänkin talvikoristeita, lukuunottamatta joulukuusta.

amaryllis

 Ilman muuta tähän fiilikseen vaikuttaa myös se, että lomailen lasten kanssa loppiaiseen asti. Kiireettömät aamut ovat olleet ehdottoman tervetulleita pitkän syksyn jälkeen. Joululoma on tuntunut oikein perinteiseltä pulkkamäkineen ja luisteluineen, viime vuonna istuttelin  joululomalla maahan tulppaaninsipulit!

 Tottakai mielessä pyörii vähän jo alkava kevät uusine kujeineen. Odotan tulevaa vuotta innolla ja mielenkiinnolla!

Nyt painelen lisäämään puita takkaan, mittari näyttää -21 astetta pakkasta.

Jenni

IMG_0709
IMG_0711
IMG_0716-2

Comments

Jenni/MeidänKoti
Reply

Haikealle kyllä tuntuu täälläkin. Itselläni myös syksystä saakka kestänyt sairaslomakin loppumaisillaan ja pitäisi saada asennoiduttua erilaisiin aamuihin taas. Pukki toi uuden kalenterin ja kyllä toisaalta kivaa kääntää myös uusi (hetken) tyhjä sivu esiin.

Jenni

Uusi kalenteri on muuten minunkin hankittava pikimmiten! 🙂 Tsemppiä uudenlaisiin aamuihin sinulle! <3

Vekarus
Reply

Meilläkin joulu on yhä täällä. Yleensä vasta Nuuttipukki vie meiltä joulun mennessään, niin varmaan tänäkin vuonna.

Ihanaa lomaa!

Jenni

Kiitos! <3 Kyllä, vasta loppiaisen aikaaan puretaan joulu pois 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website