Vielä tarkenee..

IMG_9486

..terassikahveilla nimittäin. Vähän haikein mielin katoin tänään sunnuntaikahveja terassille. Liekö viimeinen viikonloppu tänä kesänä, että kahvitella tarkenee pihalla. Tarjolla oli klassikkoa, marjapaistosta, johon oli upetettuna kesän satoa.

IMG_9480

En tiedä mitä on tapahtunut, mutta sininen pikkiriikkisinä yksityiskohtina on alkanut varovaisesti kiinnostaa. Tai tarkemmin ottaen tiedän kyllä mistä se johtuu. Ensinnäkin edellisestä kerrasta (unikkomekosta, you know) on kulunut tarpeeksi kauan aikaa. Toiseksi, en ole immuuni mainonnalle. Nyt sinistä näkyy sisustuslehdissä, vaatteissa jne.. kokoajan enemmän.

Sinisellä ruudutettu keittiöliina on toisaalta niin tuttu, mutta kuitenkion tuore ja raikas. Siniseen unikkoon on vielä matkaa, mutta ehkäpä jotakin syvänsinistä voisi kotoa jatkossa löytyä juuri tämän keittiöliinan kokoisina annoksina jatkossakin.

IMG_9492
IMG_9503
IMG_9475

Viikonloppu kului taas supernopeasti.  Ensimmäisen hoito- ja kouluviikon huomaa täällä väsyneistä lapsista. Erotuomaria on tarvittu tänä viikonloppuna useamman kerran! Nyt kuitenkin lämpenee sauna ja kutsuu aikainen iltapala. Tämän mimmin kello soi aamulla nimittäin jo viideltä!

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja reipasta uutta viikkoa!

Jenni

IMG_9489


IMG_9498

 

 

Leave a comment

name*

email* (not published)

website