Viikon parhaat

Loman jälkeinen työviikko on kuin taikaiskusta sunnuntaissa. Keräsin tähän tällä viikolla ilahduttaneita asioita, niitä nimittäin vähän tahkeasta viikosta huolimatta ( tiedätte sen ajan kuukaudesta) on ollut useita. Mielestäni postaukset arkisista kivoista jutuista on muiden blogeissa ihan parasta luettavaa, joten ajattelin listata niitä nyt itsekin.

  • Lasten serkut – Miten ihanaa on, että lapsilta löytyy läheltä ja kaukaa samanikäistä serkkuseuraa. On liikuttavaa nähdä miten rakkaita ja läheisiä serkukset toisilleen ovat.
  • Ulkoilu – arkiviikko meni kuin varkain ilman kunnollista ulkoilua. Tänään vääntäydyin tihkusateeseen lenkille ja muistin taas, miksi sinne todella kannattaa lähteä. Kotiin tuli ihan eri tyyppi.
  • Uusi kaadin kahvimaidolle – Olen pyöritellyt Jatta Lavin maitokaadinta käsissäni aikamoisen monta kertaa ja nyt kun törmäsin siihen Sisustushattaran sisustuskutsuilla (loistava konsepti muuten, suosittelen tutustumaan), päätin tehdä tämän 35 euron investoinnin. Kannatti, se on ihana.
  • Ystävät – ei sitten mikään ole niin siisti juttu, kuin ystävä, joka houkuttelee pimeänä lokakuisena torstai-iltana konserttiin. Takuuvarmaa hyvää mieltä.
  • Viittä vaille valmis työhuone – Siivosin tällä viikolla autotallin yhteyteen tulevan työhuoneeni ja fiilistelin jo vähän sen sisustamista. Säädettävä työpöytä tulee ainakin lisäämään hurjasti työergonomiaa ja onhan se vain ihana juttu saada vihdoin ihan vain työnteolle pyhitettävä tila.
  • Lähestyvä joulu – lokakuussa voi hyvin jo korkata glögikauden, me teimme niin eilen. Ja tänään meillä soi joululaulut..
  • Sisko – minulla on onni omistaa yksi sisko, ihan erityisen ihana sellainen.

Eli ihan hyvä viikko siis, vaikka pipo on välillä ollutkin kireällä. Suosittelen muuten ihan jokaiselle kirjoittamaan ilahduttavia asioita ylös, vaikka niitä ei koskaan kenellekään jakaisi. Kirjoittaminen tekee positiiviset jutut konkreettisesti näkyväksi.

Kellojen siirron takia sunnuntai tuntuu kummallisen pitkälle ja kieltämättä pimeällekin. Mutta ei anneta kaamoksen haitata, otetaan mieluummin tavoitteeksi listata joka viikko positiivisia juttuja muutama edellistä viikkoa enemmän.

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

Jenni

 

Comments

Mari
Reply

❤️ ihana juttu, serkut, sisko, ystävät..! Iloja ensiviikkoonkin!

Jenni

Kaunis kiitos, samoin sinulle! 🙂

Tanja Idis & Interiööri
Reply

Miehän otan heti neuvosta vaarin ja listaan omia positiivisiä juttuja ❤️
Mukavaa työviikkoa Jenni

Jenni

Voi, lukisin niitä mieluusti! Samoin sinulle! <3

Heidi
Reply

Heippa!
Onko tuossa String pocketissa saarni- vai tammihyllyt?

Jenni

Hei Heidi, saarnihyllyt 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website