Viikonlopun kuulumisia

DSC_7120
DSC_7117

Hyvällä tahdollakaan ei seuraavia kuvia saa liittymään sisustamiseen, mutta siitä huolimatta haluan julkaista muutaman herkullisen otoksen viikonlopulta teillekin! Upea ja sinnikäs ystäväni on toteuttanut unelmaansa määrätietoisesti ja elelee nyt hevostilallisen arkea kaiken aikaa kasvavan eläinlaumansa kanssa.

Vietin tyttöjeni kanssa osan pitkästä viikonlopusta maalaisilmaa haistellen. Hevonen on uljas eläin, joka vaatii kuvaajaakin hengittelemään samaan tahtiin kanssaan, jos aikoo otoksissaan onnistua. On muuten tehty tutkimustakin aiheesta, että ihmisen sydämen syke ja stressitaso laskevat hevosten läheisyydessä. Suosittelen kokeilemaan, jotain mystisen rauhoittavaa näissä eläimissä on!

Mutta, toisinaan kuvat puhuvat enemmän kuin sanat, joten tässä niitä teidänkin iloksenne. Kuvan kaunotar on puoliveritamma Lana, jonka elämää ja muidenkin eläinten sattumuksia pääset tarkemmin seurailemaan hevostilan omilta sivuilta. 

DSC_7177
DSC_7306
DSC_7298
DSC_7169-2
DSC_7185
DSC_7193

Eläinten kuvaaminen on kyllä haastavaa, mutta rentouttavaa puuhaa!

Tuleva viikko tulee olemaan sekä vauhdikas, että raskas. Töiden ja reissujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat läheisemme hautajaiset, monien tunteiden viikko siis luvassa.

Valoa sinun viikkosi toivotellen,

Jenni

Comments

Muuttuvakotini Päivi S
Reply

Ihania kuvia oot ottanut. Mieki sain nyt otettua niitä sumu kuvia ko viime viikolla oli kyllä tosi sakea sumu. Päivitykseni sumussa löytyy kuvat. Kännykällä otin kuvat ja järkkärikin oli mukana, otin muutaman kuvan sillä…en vain saanut sitten siirrettyä niitä koneelle ko tyttö olikin vienyt kameran :(. Voimia sinne hautajaisiin ja hyvä alkavaa viikkoa. Pitäis raahata itteni tuonne ikkunan pesuun, jota inhoan :(…Plääääääää

Jenni

Oih, sumukuvat on upeita! <3 Kiitos, voimia tällä viikolla totisesti tarvitaan!

Mari
Reply

Kauniita, jopa rauhoittavia kuvia! Arvostan, kun ihmiset toteuttavat unelmiaan, mahtavaa!

Annukka
Reply

<3 voimia! <3

Jenni

Kiitos, tällä viikolla niitä tarvitaan <3

Leave a comment

name*

email* (not published)

website