Viime vuosina marraskuussa..

Viime vuonna pakkailin haikeilla mielin muuttolaatikoita, iloitsin poikkeuksellisen lämpimästä marraskuusta (koska maatyöt) ja fiilistelin jo vähän joulujuttuja täällä väliaikaisessa kodissa. Aikaisempina vuosina taas nautin jo marraskuussa täysillä joulutunnelmasta ja laittelin joulujuttuja rohkeasti esille jo hyvissä ajoin. Paras lääke marraskuun pimeyttä vastaan on oman kokemuksen mukaan keskittyä joulufiilistelyihin, kotoiluun ja ystävien tapaamiseen. Ilmankos tämän vuoden marraskuu on tuntunutkin kummalliselta, kun mitään noista edellisistä ei ole ehtinyt rakentamisen ohessa tekemään.

Keräsin tähän muutaman lempikuvan viime vuosien marraskuisista talvitunnelmista.

2015

img_1055
img_1054

2014

img_9375-2
img_9390
img_9398

2013

img_9343_2
img_9344

Kuulun jouluihmisiin, miten sellainen nyt sitten ikinä määritelläänkään. Nautin joka tapauksessa kaikista jouluun liittyvistä perinteistä, jouluun valmistautumisesta ja kodin joulusisustamisesta. Joulustressiä en nykyään suostu tuntemaan, sitä olen aikanaan tehnyt ihan tarpeeksi. Siihen asti kunnes tajusin, että pakko on vain oma sisäinen kokemukseni. Niin ihanasta, pimeää piristävästä juhlasta kuin Joulu, olisi tuhlausta tuntea stressiä.

Tänä vuonna en ole ehtinyt joulujuttuja raksakiireiden keskellä juuri miettiä, mutta näitä vanhoja kuvia katsellessa tuli kyllä mukavan jouluinen olo. Ehkäpä koostan teille laajemmankin postauksen viime vuosien joulujutuista, joulukalentereista, piparikoristeluista ja muista. Pitäisikö sitä malttaa kuitenkin odottaa vähän lähemmäs joulukuuta?

Joko siellä on aloitettu joulutunnelmointi, vai pitäisikö sitä vielä tässä vaiheessa kutsua talvitunnelmoinniksi? 🙂

Jenni

Comments

Kata
Reply

Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mielellään luetaan lisääkin joulupostauksia ja mielellään piankin, niin kerkiäisi saaha niistä ideoita omaankin jouluun. Erityisesti joulukalenteri kiinnostaa! Siihenhän ei olekaan enää kuin pieni hetki niin saa jo ensimmäisen luukun avata. 🙂

Jenni

Täytyypä koota mahdollisimman pian postaus joulujutuista 🙂

annam
Reply

Ihanan lämpöinen ja pehmoinen, sekä kotoisa tunnelma näistä kuvista välittyykin. Joulun aika on lämpöistä aikaa, miellän sen niin. 🙂 Mukava, että jaksat ilahduttaa meitä ihanilla kuvillasi!

Jenni

Kauniisti kirjoitettu, kiitos <3

Marjaana
Reply

Ihana tunnelma kuvissa!! 🙂
Mistä tuo 2014 ja 2015 kuvien ihana matto on? Jos mahdollista niin vastauksen voisi lähettää sähköpostiini 😉

Jenni

Matto on Linie designin Asko värissä harmaa. Itse ostimme Lännä Möblerista, mutta löytyy Suomestakin useista eri paikoista. Laitoin sinulle tiedon myös sähköpostiin! 🙂

Leave a comment

name*

email* (not published)

website